Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van egy olyan paranojám hogy...

Van egy olyan paranojám hogy mindig rólam beszélnek a hátam mögött de az esetek többségében nem is. Hogy tudnék ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne
2009. nov. 30. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát nálam is ez van. :S Én eddig még nem jöttem rá :(
2009. nov. 30. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
nálam is ez volt. de most így utólag tudom h azért mert nem volt egy csepp önbizalmam sem. és mivel én is kritizáltam saját magam ezért másról sem gondoltam mást, mint h ugyan ezt teszik. tehát én ezért voltam így h azt hittem mindig mindenki rólam beszél. de most már van önbizalmam szerencsére, és nem is gondolok ilyenre. nem lehet h te is így vagy vele?
2009. nov. 30. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
exactly. önbizalom hiány. semmi más.
2009. nov. 30. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ezt hiszed roszabb esetben tudod akkor elöbb magadban keresd a hibát hogy mirt is hiheted/hiszed ezt. Akkor ott valami probléma van esetleg multban/jelenben. Ezt oldd meg utánna kicsit bizz a többiekben és probléme megoldva. :)
2009. nov. 30. 20:02
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. dec. 1. 06:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiány valóban.

Amikor úgy érzed, hogy rólad beszélnek, első lépésként gondold azt, hogy épp valami jót mondanak rólad. Kezdetnek ez jó lesz.

Mivel nem tudod, hogy valóban beszélnek-e vagy sem, miért gondolod egyből azt, hogy rosszat mondanak? Te szoktál rosszat mondani másokra?

Egyébként meg mindenkiről beszélnek, és mindenki beszél másokról, emberek vagyunk és egymásnak igen jó témát tudunk szolgáltatni.

2009. dec. 1. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!