A kérdéseidre többségében milyen válaszokat szoktál kapni?
1. Haszontalanokat, amik is nem válaszolnak a kérdésre?
2. Kötekedőket, kioktatókat?
3. Félrevezetőket?
4. Hasznosakat?
5. Semmilyent?
6. Egyéb...
2
fogalmazz rendesen , nyelvtan orarol hianyzotal
hiaba h nem vagyok magyarorszagi, de azert tanultam magyart
Ha értelmes kérdést teszek fel, akkor értelmes válaszokat, egykét hülyével vegyítve.
Ha poénkérdést akkor hülyeségeket :D
16/L
Hát többségében hasznosakat(4), de sokszor előfordul( még az értelmes kérdésnél is), hogy eléggé kioktató válaszokat(2) kapok.
Jó az oldal, de ez a "Tanulj meg írni", "nézd meg a Szinonima Szótárban" beszólások nagyon nem tetszenek.
És persze a válaszadókkal kötekedő, vitatkozó "válasz adók"-kal van problémám.
Amúgy egész jó oldal.
Eléggé hasznos, értelmes válaszokat kapok.
13/L
Én is általában egyszerű, gyakorlatias kérdéseket szoktam feltenni.
De kaptam már totálisan ellentétest választ is, mint ami a valóság. Ebből károm is keletkezett, mert hittem abban, hogy a válaszoló teljes meggyőződéssel mondja a választ és nem csak unalomból írt valamit. Azóta nem veszem készpénznek senkinek gyakorlati kérdésre adott válaszát.
Egy másik kérdésnél pedig csak részben érintőlegesen válaszoltak a kérdésemre. De annyit tudtam a válaszról, hogy nincs igaza a válaszolónak.
Sajnálom, hogy az ilyen válaszok hígítják a hasznos válaszok értékét.
Aztán a fentiek közül természetesen kaptam minden kategóriából.
Volt aki egyértelműen csak azért írt, mert unatkozott és valakivel vitatkozni akart.
Volt aki csak poénkodni tudott egy komoly kérdésen és nem választ írt.
Olyan is volt, hogy kiemelés ellenére sem kaptam választ. És természetesen azért hasznos tippeket is kaptam.
Szóval nálam teljesen vegyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!