Ilyen esetek nem ismerősek?
Hallottatok már olyan esetről,hogy barátok beszélgettek egymással msnen,és akkor az egyik eközben meghalt,de előre megírta a barátjának,hogy valamiért nagyon fél?Vagy épp a barátnőjének,vagy akárkiének!
Meg hallottatok olyan esetről,mint Gergely Alexandráé,hogy a lány blogot írt,és aztán meghalt,és a blogja még mindig elérhető az interneten?
Szeretném,ha ilyen különleges blogokat linkelnétek nekem,vagy mesélnétek olyan emberekről,akik hiába küzdöttek,hiába akartak meggyógyulni,de nem sikerült nekik!Kerestem már Google-n,de még csak Gergely Alexandráét találtam meg.
A blogom szerkesztéséhez kellenének.Szeretnék az embereknek vigaszt,megértést,szeretetet adni az írásaimon keresztül,és az elhunyt még élő családtagjaival felvenni a kapcsolatot,és megírni,hogy nekem van ez a blogom,amin talán egy kis megnyugvást találhatnak..
Nemtudok ilyet, de én erre szeretnék egy kis kritikát írni.
Szerintem elég morbid dolog, hogy más elhunyt emberek témájával szerkeszted a blogodat.Mások ezekben az irásokban nem találnak megnyugvást, én ezt nem is értem hogy gondoltad. A családokkal meg felvenni a kapcsolttot...csak feleleveníted és felborolod a kedélyeiket.
Hagyd őket békén, had nyugodjanak békében.
Nekem olyan volt,hogy tudjátok, van az oldal :myvip.com
Itt bejelölt egy fiú, akinél olyanok voltak kiírva,hogy már meghalt, meg örökre hiányozni fogsz , ilyesmi.. meg a képei alatt is,hogy nyugodjék békében stb.. Nem ismertem, furcsa volt. Aztán fölvett msn-re... Mindenféléket írogatott, hogy szeretne velem ismerkedni stb.. Végül rákérdeztem erre, hogy akkor most mi van, mert,hogy az van az adatlapján,hogy ő már nem él.. Mire valami olyat írt,hogy az hülyeség, aztán meg hirtelen mennie kellett, elköszönt, és azóta nem beszéltünk, szerintem törölt, és nekem is azóta már új címem van. Viszonylag régen történt, nem emlékszem sajnos a nevére, pedig kiváncsi lennék mi van vele......
Azt nem értem,hogyha tényleg hülyeség, akkor a képei alatt miért írt annyi ismerőse olyan szövegeket.. Illetve,hogy hogy lehet valaki olyan morbid,hogy egy halott ember nevében ismerkedik, ha tényleg igaz.. ?
Ez valóban morbid dolog,én nem ismerkedni akartam ilyen módon,mert ez így undorító!Kérdezd meg,hogy valójában ki ez,írj a Myvip adatlapjára.
És ha nem haragszol,akkor közzéteszem a blogomba,oks?:S
hogy mással ne történhessen ilyen..
12:26-os vagyok
a nevére nem emlékszem, végignéztem a myvipem, de ezek szerint már törölték..
engem is érdekelne a blogod , egyébként nem gond, ha felteszed.
amúgy szerintem itt is megírhatom,hogy tudja mindenki...
www.baloghkitti.blogol.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!