Csak én vagyok most ittas állapotú, vagy van itt más is? Beszélgetnél?
A Máv egyik leányvállalatánál dolgozom, és a cég teherszállításával foglalkozunk.
Nő ügyek, meg sok minden más.
Semmi baj, írj csak...Nem olyan az életem, hogy büszke lehessek rá.Sokmindent elrontottam, és sok olyan dolog történt velem, amit szivesen kihagytam volna.Nekem nincs lakásom, autóm, hitelem.
Egyes egyedül arra vagyok büszke, hogy felneveltem a gyerekeimet.És nem is akár hogy!...
Bocs nem akarok nagyképűnek látszani, de tisztességgel, becsülettel nevelem őket.Nem csavarognak, nem isznak, nem dohányoznak, nem hazudoznak.
Azt szoktam mondani, hogy amit az élettől nem kaptam meg, azt velük pótolta.
Már a Máv sem biztos...Nálunk is mindig vannak leépítések, változások.
Szeretem a munkámat, jó munka, a főnökök is jók, meg a kollagák.Na jó máramelyik...
De senki sem tökéletes, hiba mindenkiben van.Én csak azokat az embereket utálom, akik a másik szemében a szálkát is, magukéban pedig a gerentát se!
Hát, lehat hogy jobb lenne ha lenne hitelem,mert akkor az azt jelentené, hogy van házam/lakásom.( MOndjuk gőzöm nincs azt miből fizetném...)De nincs. Elkövetetm egy nagyon nagy hibát évekekl ezelött, és most isszuk a levét.Albérletben lakunk, és kilátásom sincs innen elmenni, sajna.
Az bánt nagyon, hogy nem tudok többet adni a gyerekeimnek.
Ők semmit sem tettek, és mégis bűnhődnek.Nem vagyok haragtartó, és bosszú élló, de soha nem fogom megbocsátani az illatőnek amiért ilyen helyzetbe kerültem miatta(is).
A szüleim messze laknak, idősek.Meghát elvileg már nekem kéne őket támogatni.
2 olyan ember van akit(kiket)a barátomnak tudhatok.Nekik mindig mindent elmondhatok.
Szegény vagyok, de a lelkiek megvannak, mégha most nagyon "foltos" is a sok sebtől.Igaz egy társ jó lenne...
A pénzt nincs miből szórniuk.Jó, ha elég hó végéig.
Volt idő mikor nem voltunk jóban, mindig piszkált mindenért, még azért is ha a gyereknek "nagy" volt a körme..
Aztán egy jó pár évvel ezelőtt megváltozott.Fizeti (levonják)a fizijábol a gy.tartást.Sokat vannak nála.Igaz ő felajánlotta hogy menjünk oda lakni ahová viszi a gyerekeket, de akkor csak annyi lenne a találkozás, hogy szervusz szervusz...és ezt nem akarom, mert a fiúnak nagyon nagy szüksége van arra, hogy tudja mehetek apához..
Ha van pánze, akkor viszi is őket mindenhová.Igaz másban "nem segít"Ilyenekre gondolok, hogy sukim kezdés könyvek gyógyszer stb...vag ybármi ami velük kezdve kiadás.
Ami közös volt, az most a fiú ballagáésa.Mivel ez egy nagyon pici lakás, ide nem lehetett hívni senkit sem.
Úgyhogy nála volt megrenezve a "buli"
Jó volt az idő, kinn voltunk az udvaron.Volt sátor meg stb...
Én magamra soha nem gondolok.Engem ők tartanak életben.
Sokszor vagyok padlón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!