Csak én vagyok most ittas állapotú, vagy van itt más is? Beszélgetnél?
Mennyi idősek a gyerekeid?
Én szinte mamámnál nőttem fel, mert anyuék elváltak, amikor 13 voltam. Apám ivott nagyon. Szerettem ott lakni, nagyimnak jó szövege van, nagyon. :D Imádom!!!
Kemény lehet, Neked is. Tudom anyáról! Ők is fiatalok, mint én voltam. Pont akkor akartam "szabaddá" válni. Szegény, 3 műszakban jár dolgozni, akkor is így járt. Gimi, bulik, hát elég. Fél éve költöztem külön a párommal, szeretnék Neki segíteni amennyit tudok, de anyagiakban nem nagyon megy. Elmegyek helyette bevásárolni, számlákat befizetni.., most 12 órázik. Nekem csak most alakul munka, több, mint 1 év után.
Na, de ez mindegy is. Amúgy szeret anya is itt lenni, szereti a haverjaimat, el van velük. Ő az aki tanácsot tud adni a mi korosztályunkak. :) Szeretik ha itt van. Csak nem szereti, ha sokat iszok. Bár nem szoktam, most hamar hatott, mert rég ittam!
Hááát, ez rád nézve nem jó, de ugye érthető.Mindenki ott fogja a pénz ahol csak lehet.
Én minden nap 4 órát utazok Pestre.De legalább van munkám.Meg máshoz nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!