Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én vagyok most ittas...

Csak én vagyok most ittas állapotú, vagy van itt más is? Beszélgetnél?

Figyelt kérdés
Az előbb bográcsparty volt, és most teljesen jól vagyok. Beszélgetni szeretnék, de a párom filmet néz. Unatkozom.
2010. júl. 3. 20:38
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Mindegy! Én kicsit messzebb. Szabolcs... :D
2010. júl. 3. 21:05
 12/28 anonim ***** válasza:
A gyerekeim most ott nyaralnak a mamájuknál.
2010. júl. 3. 21:06
 13/28 A kérdező kommentje:

Mennyi idősek a gyerekeid?

Én szinte mamámnál nőttem fel, mert anyuék elváltak, amikor 13 voltam. Apám ivott nagyon. Szerettem ott lakni, nagyimnak jó szövege van, nagyon. :D Imádom!!!

2010. júl. 3. 21:09
 14/28 anonim ***** válasza:
16.5 lány 14.5 fiú egyedül nevelem őket
2010. júl. 3. 21:10
 15/28 A kérdező kommentje:

Kemény lehet, Neked is. Tudom anyáról! Ők is fiatalok, mint én voltam. Pont akkor akartam "szabaddá" válni. Szegény, 3 műszakban jár dolgozni, akkor is így járt. Gimi, bulik, hát elég. Fél éve költöztem külön a párommal, szeretnék Neki segíteni amennyit tudok, de anyagiakban nem nagyon megy. Elmegyek helyette bevásárolni, számlákat befizetni.., most 12 órázik. Nekem csak most alakul munka, több, mint 1 év után.

Na, de ez mindegy is. Amúgy szeret anya is itt lenni, szereti a haverjaimat, el van velük. Ő az aki tanácsot tud adni a mi korosztályunkak. :) Szeretik ha itt van. Csak nem szereti, ha sokat iszok. Bár nem szoktam, most hamar hatott, mert rég ittam!

2010. júl. 3. 21:18
 16/28 anonim ***** válasza:
Kemény..De ez van...Az jó ha a szülők fiatalosak, és nem begyepesedettek.Mit dolgozol?
2010. júl. 3. 21:29
 17/28 A kérdező kommentje:
Még semmit, úgy néz ki, most vettek fel a környéken épülő Tescóba. Eddig pultos voltam egy presszóban. Szerettem, mert közel volt, és ismerősök jártak, csak idővel nem lett rám szükség, mert a főnök lánya is végzett a sulival, és ő állt be. Neki nem kellet fizetni, én pedig alkalmazott voltam, így több pénz maradt a családban.
2010. júl. 3. 21:36
 18/28 anonim ***** válasza:

Hááát, ez rád nézve nem jó, de ugye érthető.Mindenki ott fogja a pénz ahol csak lehet.

Én minden nap 4 órát utazok Pestre.De legalább van munkám.Meg máshoz nem értek.

2010. júl. 3. 21:43
 19/28 A kérdező kommentje:
4 órát? Wow, az nagyon sok. Mit dolgozol? Az Nekem annyi, mintha kb Pestre járnék. Akkor nem sok időt lehetsz otthon. Miért váltatok el? Ha nem akarod megosztani, nem muszáj.
2010. júl. 3. 21:55
 20/28 A kérdező kommentje:
Hopp, nem igazán bírtam értelmezni a választ... Szóval Nekem is annyi lenne kb Pestre, mint Neked. Én is akartam arrafelé menni, de a bejárás, hazajárás, sok lenne. A párom tiltakozik. Katona szerettem volna lenni, de mivel Ő sorkatona sem volt, azt mondja ne. Én pedig nem szeretném így itt hagyni, pedig a pénzért, (és amúgy ezt szerettem volna) jó lenne.
2010. júl. 3. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!