Csak én vagyok most ittas állapotú, vagy van itt más is? Beszélgetnél?
Figyelt kérdés
Az előbb bográcsparty volt, és most teljesen jól vagyok. Beszélgetni szeretnék, de a párom filmet néz. Unatkozom.2010. júl. 3. 20:38
1/28 A kérdező kommentje:
Túl hamar lett vége, akik itt vannak filmeznek, vmi háborús filmet néznek, ami engem nem ízgat.
2010. júl. 3. 20:39
2/28 anonim válasza:
Itt vagyok, de nem vagyok ittas, józan ember is jó lesz?
3/28 A kérdező kommentje:
Jó, ha nem baj, ha néha félre írok vmit. :) Bár a böngésző aláhúzza, javítok. :)
Hání éves vagy? L/F? Én 22/L
2010. júl. 3. 20:49
4/28 anonim válasza:
Ha gondolod, lehúzhatok pár felest, hogy beszéljünk :D
5/28 A kérdező kommentje:
*hány.
bocs
2010. júl. 3. 20:49
6/28 anonim válasza:
40/N milyen alkalomból volt a bográcsozás?
Márha nem vagyok tolakodó.
Én is szivesen részt vennék néha ilyenen.
7/28 A kérdező kommentje:
Nem vagy tolakodó. :D Csak úgy, mert régen volt erre jó idő. Már terveztük rég, csak esett, és vihar volt.
Igyál! Meghívlak! Bár én csak bort iszom van itt pálinka, sör is. :D
2010. júl. 3. 20:57
8/28 A kérdező kommentje:
Ja, 40/N merre laksz? Anyukám 43 éves, ő itt szokott leni, csak most dolgozik, szóval, nyugodtan itt lehetnél Te is.
2010. júl. 3. 20:59
9/28 A kérdező kommentje:
*lenni
2010. júl. 3. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!