Mi a véleményed Stohl András viselkedéséről, ittas vezetéséről, cserbenhagyásáról?
Figyelt kérdés
Remélem méltó büntetését meg fogja kapni, hisz sajnos a közéleti emberek tapasztalatok szerint , legtöbbször jóval enyhébb büntetést kapnak, mint az egyszerűbb állampolgár.2010. máj. 10. 18:42
2/9 anonim válasza:
Először is remélem h tényleg nem lehet műsorvezető majd az X-faktorban! Megérdemelné!Ja és eléggé gerinctelenség votl tőle amit csinált, nem mentség h be volt rúgva arra h elment
3/9 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem kap semmi büntetést! A bőre alatt is pénz van. Max elveszik 1-2hónapra a jogsiját és ennyi.
Az lenne a minimum , hogy örökre elveszik a jogsiját és többet ne lehessen neki. Aztán 10év börtön.
Akkor megtanulná a dolgokat...
4/9 haggyámán válasza:
Facebookon van egy csoport, "Akiket MÉG NEM gázolt el a részegen vezető Stohl Buci" névvel. Majdnem 15 ezer tagja van. Szerintem egyértelmű. És valóban felháborító, hogy a hírességek kisebb büntetést kapnak.
5/9 anonim válasza:
Az lenne a legigazságosabb,ha lecsuknák egy pár évre,de ennek kicsi az esélye,mert ismert,gazdag embereket nem igazán szoktak lecsukni.Lsd.politikusok,na meg Császár Előd.Ha mégis lesittelik,akkor kap 1-2 évet,berakják könyvtárosnak és jó magaviseletre,ill.halálos betegségre hivatkozva harmadolják neki.Pl.Zalatnai.De ha te elütnél egy szarvasbogarat,egy kerékpárt tolva,kapnál ezer évet.Na jó,kicsit túlzás amit írok,de ez a helyzet a mi kis jogállamunkkal kapcsolatban.
6/9 anonim válasza:
Remélem beteszik egy benga néger mellé egy 1X1 négyzetméteres cellába, hogy rohadna ki a lelke. Bezzeg ha neadj'Isten én csináltam volna ezt már rám rohadt volna a lakat. Amekkora mákja van úgyis kimossák a balhéból :@
7/9 anonim válasza:
Ha úgy vesszük már megbűnhődött, sírva fakadt előadáson stb, és minden munkáját elvesztette!Plusz elveszika jogsiát meg tán fizethet is, szóval még több kárt is kap mint egy átlagos ember/vagy annyit!/Mivel egy csomó munka úszott../
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ugy néz ki hogy még káb.szerezett is. A közhangulat miatt ugy gondolom példát fognak statuálni. Az biztos, hogy én többet jogsit nem adnék neki. Egy életre meg kell tanulnia, hogy a saját életével maga rendelkezik, de az ártatlan emberek életét nem veszélyeztetheti tovább.
2010. máj. 14. 14:18
9/9 anonim válasza:
Szerintem kapna jó pár év börtönt, vennék el örökre jogsíját!szerintem nem kivételeznének vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!