Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Annak a sok végtelenül bunkó...

Annak a sok végtelenül bunkó és egyszikű embernek, aki itt bántja a kérdezőket, vajon az életben is ekkora a pofájuk?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 14:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Érdekes, ilyenkor hogy lapítotok!

Vagy nem ismertek magatokra? :-)) Hahahhaha na ne már :-))

2010. júl. 1. 15:03
 12/17 haru ***** válasza:

hülye kérdésre - hülye válasz

pl:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__96303..

egyébként igen... az életben is megmondom a magamét

2010. júl. 1. 16:01
 13/17 anonim ***** válasza:
nekem az életben is :)
2010. júl. 1. 16:49
 14/17 anonim ***** válasza:

de viszont a full hülye kérdésekre, ill. a viccesnek szánt szánalmas sz*rok miatt hülye aki nem próbálja jóútra téríteni ezeket a barmokat..

és ahelyett hogy mindenki panaszkodna hogy így név nélkül úgy név nélkül az mért nem tudja őket leszarni? rengeteg válaszolónál is közrejátszik az IQ csekélysége, de amikor poénnak szán valamit (pl. direkt utánozza a kérdező rossz helyesírását) egyből idegbeteg lesz az összes ilyen kérdező..

ez az én véleményem lehet pontozni ..

2010. júl. 1. 19:06
 15/17 A kérdező kommentje:

utolsó

sokan kibuknának innen, ha IQ szint alapján lehetne hozzászólásokat fűzni a kérdésekhez.

Lehet te is köztük lennél. :-))

2010. júl. 2. 07:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nos, érdekes, én olvastam már bunkó választ egyáltalán nem buta kérdésnél is! Szerintem a kérdező nem pont az ilyen "-Hogyan táncoljak a disco-ban?" jellegű kérdésekre gondolt, hanem a normális kérdésekre. Pl. már nem tudom, hogy hol volt, de egy újszülöttes anyuka írt valamit a szoptatással kapcsolatban és nagyon csúnya választ adott egy szerencsétlen flótás. Gondolom beindult a fantáziája a "szoptatás" szó láttán. Szóval elég szánalmas alakok vannak.
2010. júl. 2. 13:45
 17/17 A kérdező kommentje:

Tényleg szánalmasak némelyek, és nem is gondolják,hogy válaszaikkal még ronthatják, az amúgy is érzékeny lelkiállapotban lévő, tanácstalan emberek helyzetét.

Mert, akinek problémája van és még itt is belerúgnak, az biztos nem lesz jobban tőle. Érzéketlen némelyik emberke.

2010. júl. 3. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!