Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vajon mennyire vagyok rossz anya?

Vajon mennyire vagyok rossz anya?

Figyelt kérdés
Én egy igen fiatal anyuka vagyok,sajnos hamar belevágtam a nagybetűs életbe:( és talán emiatt kell most egyedül nevelnem a kislányom mivel az apjával szétmentünk!! Haza költöztem anyáméknál a kislányommal akkor volt 8 hónapos!!! Hogy túl legyek a depresszión meg a fájdalmon vissza mentem tanulni ott fojtattam ahol abba hagytam talán egy kicsit többet is vállaltam magamra a kelleténél!! Reggel 4-5 köröl keltem és volt olyan hogy este 8-9 körül értem haza!! így ment teljesen mostanáig!! Nagyon szeretem a lányomat ez nem kétség!! De szegényke anyámon marad míg én dolgoztam,nappali és esti suliba jártam!!Már 3 éves nem sokára és sajnos azon kaptam magam hogy anyám teljesen kisajátította a kislányt:( Vele alszik nem engedi hogy én velem aludjon,szóval nem vihetem oda ahova én akarom meg ilyenek!! És már a lányom is úgy hívja hogy anyu:((( Ez nagyon fáj nekem!! És nem tok mit tenni mivel eszt is én csináltam magamnak!! Rossz anyának tartom magam szóval bennem van a hiba????????????
2010. jún. 30. 14:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát az, hogy ennyire magára hagytad őt az a "rossz anyaságra" utal.

Egy gyermeknek nagyon fontos hogy az édesanyjára számíthasson.

A gyereket TE kell neveld, és nem az édesanyád.

Két dolog van amire az emberek koncentrálnak, és néha elhanyagolják az egyiket: család és karrier.

Ha jó anya akarsz lenni, akkor ne a karrier legyen a legfontosabb neked.

Tölts minél több időt a gyermekeddel, hiszen a TIED, a te felelősséged.

Még nem késő, LÉGY JÓ ANYA.

Sok sikert hozzá =)

2010. jún. 30. 14:16
 2/10 Funktasztikus ***** válasza:
nem te vagy roszz anya anyukád élte bele magát hogy ujra anya lett:D
2010. jún. 30. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Persze az túlzás amit anyukád művelt.

Ilyent nem szabad, tennie.

A te gyermeked.

2010. jún. 30. 14:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát ha TELJES NAPOKAT nem tartózkodsz otthon, akkor ne csodálkozz, hogy édesanyádat jobban fogja szeretni.

És véleményem szerint: igen, rossz anya vagy. Nekem ez nem fér bele az anyaképembe.

2010. jún. 30. 14:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Rossz anya vagy. Persze, hogy őt ismeri el anyának, hiszen téged alig lát. Többet kellene a lányoddal törődnöd. Bár az egészről nem te tehetsz, és próbálod a legjobbat nyújtani magadnak és a lányodnak, de gondolj bele, ha anyukád nem lenne ott, hogy segítsen

Anyukád jogosan ragaszkodik a gyerekhez, hiszen az első három évet (ami a legmaceránsabb a gyermekgondozás szempontjából) a lányoddal töltötte. Ez pedig lehet, hogy mégnehezebb, mint a tanulás, vagy a munka.

2010. jún. 30. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:
de teged, hogy hiv? Ha a mamajat hivja anyanak..
2010. jún. 30. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Anyukád is furcsa lehet! Mi az, hogy nem engedi? Meg ki tanította meg rá a gyereket, hogy az anyut neki mondja? Ez kicsit furcsa. Állja a sarkadra, és próbálj a gyerekeddel ezentúl több időt tölteni! Majd helyreáll.
2010. jún. 30. 14:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Az esetedből csak okulhatnak mások, miért is kell védekezni és felelősség teljesen gondolkodni...

Ha vigyáztál volna magadra, akkor tanulhattál volna nyugodtan, rendben lett volna az életed, és sokkal egyszerűbb.

2010. jún. 30. 15:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát igen ő akart gyerek volt mivel nem csak úgy "becsúszot"!Mindketten nagyon szerettük és alig vártuk, hogy megszülesen!!! Hogy miért mentünk szét az egy másik történet lenne csak annyit csalódtam benne!!Amúgy engem anyucikájának hiv:) És tudja hogy én vagyok az anyja!! Csak nem tudom sajátomként nevelni mivel nem engedik:(((((((
2010. júl. 2. 19:10
 10/10 ibolya84 válasza:
szerintem anyukàddal kellene beszèlned hogy engedjèk a gyerek nevelèsètMivel dolgozol ès tanulsz is nem sOK idòd van rà.
2018. jan. 6. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!