Német vagy olasz nyelvet tanuljak?
hülye lennél ha olaszt választanál...
német
én tanultam olaszt, de rájöttem hogy semmi értelme...
most németet tanulok, és múlt héten kaptam állást, ahol NÉMETTEL lehet csak menni valamire. amikor mondtam, hogy lehetne-e olaszul is beszélni a turistákkal, az igazgató hasfájósra röhögte magát...
egyetértekkel a németesekkel.
német német német....
németet válassz
a legnagyobb mértékben egyetértek a némettel. hiddel, tapasztalat. én németes vagyok, a férjem olaszos. több helyre írtunk pályázatot munkaügyben. engem (némettel) a 10 ből 8 helyre felvettek, a 9. re azért nem, mert oda csak 1 fő mehet, és az otttani főnöknek valamilyen rokona ment...
a férjemet 10 helyből 2 re vették föl, 3 nappal később kapott 1 levelet, amiben az állt, hogy bocs, mégse. najó, nem így volt megfogalmazva, de kb ez vehető ki belőle.
de legalább mész vele valamire. ha most néetet kezdesz el tanulni, hálás leszel nekünk:)
(mármint akik a németet javasolták)
Én sulikezdéskor németre mentem és mivel utáltam,nem is nagyon tanultam(nem érdekelt)
Átiratkoztam olaszra és mivel azt imádoom,meg tetszik is .Csak ötöseim vannak...:D Olaszt mondommmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!AZT VÁLASZD AMELYIKET SZIVESEN TANULOD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!