Vannak emberek akik egyszerűen képtelenek táncolni?
Nem tudok táncolni kicsit sem. Vannak barátaim akik szintén nem tudnak. Az a baj, részemről, hogy bármennyire is próbálom mozgatni a csípőmet, az merev, merev a lábam... mint egy robotnak. Azzal kevesebb probléma van az esetemben, hogy ne érezném a ritmust...
Régebben sokat sportoltam, mindenféle mozgásban nagyon jó vagyok, kivéve a táncot...
Mióta próbál a párom tanítani, kicsit azért jobb lett, de még most is rémes... szeretnék táncolni... a testvérem is jól tud, a párom is, csak én nem. Hiába iszok... hogyha részegen táncolok az elején még kinevetnek amit el is fogadok a barátaimtól és nevetek velük, de mikor hosszabb ideig csinálom, vagy esetleg más társaságban vagyok megkérdezik, hogy: te egyébként most mit csinálsz? (és néznek rám furcsán, én meg vörösödök)
A kérdésem az lenne, van bármi mód arra, hogy valaha táncolhassak? Legalább elfogadhatóan?
Gyakorolj!
Erre nem lehet mást mondani...😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!