Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lesz akkor most? Hát ez...

Mi lesz akkor most? Hát ez szörnyű! Megnézné valaki a kérdésem?

Figyelt kérdés
csak a magyar torrent oldalakat lopják el a zsaruk,vagy a külföldit is? jó lenne ha azt nem! most akkor mi is van pontosan?
2010. jún. 17. 18:44
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
na most skubizz ide: A RENDŐRSÉG SEMMILYEN BŰNÖZŐT nem fog el! egyet egyet havonta egyet a 2000-ből
2010. jún. 17. 19:23
 22/31 A kérdező kommentje:
ja és kíváncsi lennék arra az "ezeregy útra" ahonnan tudok letölteni!
2010. jún. 17. 19:24
 23/31 haggyámán ***** válasza:

Példának okáért ott az ftp rendszerek, a direkt letöltések ésatöbbi.

Rapidshare, multiupload, enterupload, data.hu blablabl..

2010. jún. 17. 19:29
 24/31 A kérdező kommentje:
ja jó ezeket ismerem én azt hittem valami fizetősre gondolsz...de megmondanád azért,melyik oldalakat vették el?és külföldit is?
2010. jún. 17. 19:32
 25/31 haggyámán ***** válasza:
Ncore, bittorrent. Ezeket biztos. Külföldieket nem igazán tudták elvenni, mivel ez magyar akció volt.
2010. jún. 17. 19:33
 26/31 A kérdező kommentje:
húúúúú akkor megnyugodtam....én a torrentreactor,kickasstorrentet,használom,magyart nem igazán!és visszajön valahogy az az oldal,amit "elrontottak"? (lehet ,hogy hülye kérdés vagy rosszul fogalmaztam meg,de érted mire gondolok)
2010. jún. 17. 19:35
 27/31 haggyámán ***** válasza:
Ha a rendőrség nem talál semmit a gépeken, valószínűleg igen, viszont ez nagyon sokáig el fog húzódni.
2010. jún. 17. 19:38
 28/31 A kérdező kommentje:
a torrentletöltőket megbassz@k?
2010. jún. 17. 19:40
 29/31 haggyámán ***** válasza:
Az már egy másik kérdés. Gondolom volt a tulajoknak valami tervük erre a helyzetre is.
2010. jún. 17. 19:43
 30/31 anonim ***** válasza:

A torrent-letöltőket nem te nagyon hülye. Mellesleg meg szerintem téged kéne hűvösre tenni mert nagy a pofád és hülye vagy. Mellesleg ha annyira nagyon kell valami akkor ott a bolt és megveszed. Nem olcsó, de ha annyira kell és nincs más megoldás, akkor megveszed.

Mellesleg meg az egész ország soha sem lesz skinhead, mert nem mindenki olyan tuskó mint te. Nem mindenki futballhuligán, kukafelrúgó, köpködő üres- és bőrfejű.

Azzal egyetértek, hogy MO-n rohadt drágák a játékok, filmek, stb. de a torrentnél vannak gyorsabb és egyszerűbb megoldások a letöltésre.

Ez amúgy tényleg szörnyű. Most akor eltűnik a centrifugális erő, a gravitáció és a fekete-lyuk elnyel mindent.

Hová süllyedtünk?

2010. jún. 17. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!