Mi lesz akkor most? Hát ez szörnyű! Megnézné valaki a kérdésem?
Figyelt kérdés
csak a magyar torrent oldalakat lopják el a zsaruk,vagy a külföldit is? jó lenne ha azt nem! most akkor mi is van pontosan?2010. jún. 17. 18:44
1/31 anonim válasza:
LOPJÁK EL LOL
ezt úgy hívják hogy razzia.. most add vissza apukádnak a gépet :)
2/31 haggyámán válasza:
Az, hogy a rendőrök teszik a dolgukat..
Mert a torrent _nem_ legális.
Most komolyan, ennyire más lenne a világ?
3/31 A kérdező kommentje:
basszus szerinted én nem tudtam,hogy illegális?! tegyék azt a dolgukat,hogy lkapcsolják a ciányokat,akik öreg bácsikat szúrnak le na ezt tegyék! ezzel persze sokkal könnyebb foglalkozni! A.C.A.B!!!!!!!!
2010. jún. 17. 18:51
5/31 A kérdező kommentje:
all cops are bastard!-minden zsaru szemét ez egy skin mottó
2010. jún. 17. 18:55
6/31 haggyámán válasza:
Na ezért tart ez az ország ott, ahol..
7/31 A kérdező kommentje:
szerinted hol tart?ha arra gondolsz,hogy skinheadek uralják,az nem igaz,de bárcsak úgy lenne.....
2010. jún. 17. 19:00
8/31 anonim válasza:
Nagyon elmés, de az, hogy a cigányok csúnyarosszak meg bunkó-ingyenélő banda (nagy részük), nem jelenti azt, hogy a torrentet legalizálni kell. A kettőnek semmi köze egymáshoz, sőt, szerintem még csak nem is ugyanaz a "részleg" felelős érte a rendőröknél. Szóval nyugi, nem kell pánikba esni.
9/31 anonim válasza:
Kérdező, remélem ezt csak megjátszod..
tényleg sok idióta van itt, de te csuklóból alázod őket..
10/31 A kérdező kommentje:
lehet,de hanyagolni kéne az ilyen "részlegeket és a mocskos cigány fattyú részleggel kéne foglalkozni...egyébként meg pénzért senki nem fog letölteni!ezért van a torrent! ez egy "bűnös segítség" nevezzük így!nem is mindíg megbízhaató
2010. jún. 17. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!