Ez a szörnyű szélsőséges időjárás tényleg az első lépés a világvége felé?
nemrég hallottam a tv-ben vmi ilyesmit. h köze lehet ennek a világvégéhez.
eddig esküszöm azok közé tartoztam akik a legjobban elítélték és ellentmondtak ennek a világvége dolognak. de most h jobban belegondolok kezdek hinni benne és nagyon bepánikoltam :S
lol egyszer énis bepánikoltam...volt az a vulkán a sok b_zi füsttel..meg földrengések meg mindena f_szom.
aztán lessz ami lessz (^_^)
szerintem csak jelentős éghajlatváltozás elébe nézünk. de nem fog mindenki meghalni. barátnőinkkel sokat beszélgettünk erről a bizonyos napról. úgy gondoljuk, valóban, nem véletlen, hogy ez az utolsó nap a naptárban, de nem gondolnánk, hogy az egész Föld felrobban majd és ilyesmik.
1, ezen a napon sok földrengés, vulkánkitörés, tornádó, szökőár, stb lesz, ami sok ember halálát okozza majd
2, ezen a napon félelmetesen magas lesz az autóbalesetek/repülőszerencsétlenségek száma, amik ismét sok ember életét veszik el.
ezek a lehetséges opsönök számunkra.
Ha nem is világméretű katasztrófa lesz,
de lesz valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!