Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lesz akkor most? Hát ez...

Mi lesz akkor most? Hát ez szörnyű! Megnézné valaki a kérdésem?

Figyelt kérdés
csak a magyar torrent oldalakat lopják el a zsaruk,vagy a külföldit is? jó lenne ha azt nem! most akkor mi is van pontosan?
2010. jún. 17. 18:44
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
ha valakit alázok,attól elnézést de kicsit nagyon ideges vagyok emiatt a torrent szar miatt!
2010. jún. 17. 19:05
 12/31 A kérdező kommentje:
nem ugy vettem észre egyébként hogy bármi rosszat mondtam volna nekik,csak a zsarukat utálom!
2010. jún. 17. 19:06
 13/31 haggyámán ***** válasza:

Menj el a Magyar Gárdába.

Ha meg nem akarsz érte fizetni, akkor ne is hallgasd, játssz vel/néz/használd. Ez ennyire egyszerű. Ez ugyanolyan mint egy kenyér. Ha nem fizetsz érte, akkor nem eheted meg. Hidd el, te se örülnél neki, ha csinálnál valamit, és ezt mindenki ellopná tőled.

2010. jún. 17. 19:07
 14/31 A kérdező kommentje:
blablabla...biztosan te is tölöttél már le "csúnyán"!remélem mugy,hogy ha a zsaruk le akarnak tölteni valamit,az olyan torrent oldalon volt amit lefoglaltak!
2010. jún. 17. 19:10
 15/31 A kérdező kommentje:
lehet,hogy nem örülnék,de megérteném!
2010. jún. 17. 19:11
 16/31 anonim ***** válasza:

Nem, nekem van egy olyan érzésem, hogy nem a torrent miatt vagy ideges, hanem pontosan a cigányok miatt. És bármi bajod lenne, helyettesíthetnénk teszem azt a bírságolással is, akkor is a cigányokra kennéd. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Olyat nem lehet csinálni, hogy "most ez a legnagyobb gond, akkor csak ezzel foglalkozunk", mert a te logikád szerint, akkor most hagyni kéne az "internetes bűnözést" meg a többi ilyen jelentéktelenebbnek tűnő dolgot és csak a néhány nagy problémára összpontosítani. A közbiztonságot javítani kell, de nem így.

De eltértem a tárgytól, bocs.

2010. jún. 17. 19:13
 17/31 A kérdező kommentje:
de az a baj,hogy erre a cigánygondra még kicsit sem koncentrálnak!
2010. jún. 17. 19:15
 18/31 haggyámán ***** válasza:

Igen, töltöttem már le. És tudtam, hogy illegális. De én még se sírok miatta. Még ezeregy módon tudsz letölteni internetről.

És ha az összes letöltési lehetőséget megszüntetnék, ahhoz is így állnék hozzá. Akkor elmennék focizni vagy hasonló. Ettől nem állhat meg a világ, hogy nincs torrent.

2010. jún. 17. 19:15
 19/31 haggyámán ***** válasza:

Jó, de most ne hozd fel ehhez a témához őket.

Nem foglalkoznak a rengeteg fehér bőrű bűnözővel se, érdekes, ezt meg se említed.

2010. jún. 17. 19:18
 20/31 anonim ***** válasza:

Amúgy...

Filmet az internetről letölteni, legális.

Ha megnézés után nem törlöd ki, vagy kiírod, na az már illegális...

2010. jún. 17. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!