Mi lesz akkor most? Hát ez szörnyű! Megnézné valaki a kérdésem?
Menj el a Magyar Gárdába.
Ha meg nem akarsz érte fizetni, akkor ne is hallgasd, játssz vel/néz/használd. Ez ennyire egyszerű. Ez ugyanolyan mint egy kenyér. Ha nem fizetsz érte, akkor nem eheted meg. Hidd el, te se örülnél neki, ha csinálnál valamit, és ezt mindenki ellopná tőled.
Nem, nekem van egy olyan érzésem, hogy nem a torrent miatt vagy ideges, hanem pontosan a cigányok miatt. És bármi bajod lenne, helyettesíthetnénk teszem azt a bírságolással is, akkor is a cigányokra kennéd. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Olyat nem lehet csinálni, hogy "most ez a legnagyobb gond, akkor csak ezzel foglalkozunk", mert a te logikád szerint, akkor most hagyni kéne az "internetes bűnözést" meg a többi ilyen jelentéktelenebbnek tűnő dolgot és csak a néhány nagy problémára összpontosítani. A közbiztonságot javítani kell, de nem így.
De eltértem a tárgytól, bocs.
Igen, töltöttem már le. És tudtam, hogy illegális. De én még se sírok miatta. Még ezeregy módon tudsz letölteni internetről.
És ha az összes letöltési lehetőséget megszüntetnék, ahhoz is így állnék hozzá. Akkor elmennék focizni vagy hasonló. Ettől nem állhat meg a világ, hogy nincs torrent.
Jó, de most ne hozd fel ehhez a témához őket.
Nem foglalkoznak a rengeteg fehér bőrű bűnözővel se, érdekes, ezt meg se említed.
Amúgy...
Filmet az internetről letölteni, legális.
Ha megnézés után nem törlöd ki, vagy kiírod, na az már illegális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!