Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kértek az egész éves...

Mit kértek az egész éves tanulásotokért?

Figyelt kérdés

Nagyon jó lett e bizonyítványom, ezért a szüleim szeretnének valamit nekem venni, de nem tudom mire vágyom. Ti mit kaptok? Vagy ha rossz lett a bizonyítványotok, mit kérnétek, ha jó lenne?:D

17/L

2010. jún. 17. 15:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Támogass engem például:D
2010. jún. 18. 10:55
 22/25 A kérdező kommentje:
Apa ügyvéd, és bátyám sem a semmiért kapott autót meg lakást. Lediplomázott.
2010. jún. 18. 11:42
 23/25 anonim ***** válasza:

tesóm is lediplomázott ...

kocsit, házat nem kapott, de beszállt a családi autó törlesztőrészletébe (rögtön kapott melót egyetem után).

szóval nem tom ... mindegy na ... nem mondok semmit

2010. jún. 18. 15:42
 24/25 A kérdező kommentje:
Jó, nekünk nincs hitel semmin, csak tesóm új lakásán. Tudom, hogy sokaknál nehezebb helyzet van. Ha meg tudod majd tenni, te is megfogod venni a gyermekednek!
2010. jún. 19. 12:58
 25/25 anonim ***** válasza:
az első oldal egyik kitűnős válaszolója vagyok. nálunk az a különbség, h a szüleim szintúgy megengedhetnék mindezt, csak mint egy másik válaszoló, úgy én sem fogadom el. nyári munkából pont telik a nyaralásra a barátokkal, de autót majd pl akkor veszek, meg lakást is, ha legalább a felét összespóroltam... hasonló körülmények, de engem így neveltek. (bár tudom, nem ez volt a célod, de a rossz körülmények közt élő hasonló korúakat ez a kérdés borzasztóan bánthatja. hasonló helyzetben inkább a fantáziádra hagyatkozz...)
2010. jún. 19. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!