Mit kértek az egész éves tanulásotokért?
Nagyon jó lett e bizonyítványom, ezért a szüleim szeretnének valamit nekem venni, de nem tudom mire vágyom. Ti mit kaptok? Vagy ha rossz lett a bizonyítványotok, mit kérnétek, ha jó lenne?:D
17/L
(ez de szívás! én is mindig kitünő voltam, mint a 4. hozzászóló, de én se kapok érte semmit
bár mondjuk nem is nekik tanulok ... ez van)
Amúgy én azt kérném, hogy száljanak be 50%-ban egy új mobilba. Nem tom ... az ilyen drágább dolgokat (pl: mobil) nem szeretem, ha teljesen a szüleim fizetik.
16/f
szerintem mar kaptal tölük eleg ajandekot. anyukad mexült, eltartanak... halas lehetsz nekik hogy meg eszt is kaptal nem csak fejet.
szanalmas ez a "kapsz valamit ha jo lesz a bizid". ebböl lesz kesöbb a "kapsz egy bundat ha lesz..psz".
bocs az illuziorombolasert.
én iphone-t kapok de nem a bizim miatt, hanem mert elromlott az előző telóm. emellett úgy gondolom másra most épp nincs szükségem:)
szal én a te helyedben új telót kérnék, vagy valamilyen elektronikai cuccost, videokamerát, fényképezőgépet, vagy pár könyvet, vagy ha nagyon nincs ötleted kérj pénzt, aztán majd elköltöd amire te akarod :)
Anyáék azt ígérték hogy ha kitűnő leszek kapok 100000Ft-ot!=D
Csak sajna lett 2 4-esem:(
16:41es: nem leszek k*rva, nem fogok értékekért bármit csinálni. Amikor vége lett a sulinak akkor mondta apa, hogy valamit úgy venne nekem, mivel bátyám most kapott lakást meg autót...
Telefont nem szeretnék meg most kaptm pár hónapja én is egy iPhone-t. Fényképezőgépem is van. Már mindenre gondoltam. :) Majd kiderül!
Amikor ballagtam - nem most volt az már -, egy táborozást kaptam. No, ne higgyétek, hogy ilyen-olyan akármilyen tábor volt! Művésztábor.
Decemberben, amikor végzek, meg majd diplomát kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!