:D Azt hittem, csak én vagyok ilyen nem normális :D:D:D
Listát írok és abból lehet válogatni. Boákat kell még beszereznem, gömbjeim vannak, de szeretnék még, mert imádom őket, de csakis üvegből. És próbálok keresni egy üveggömb fejű piros nyuszit, mert az volt nekünk mikor kicsi voltam és én is szeretnék. Ja és szaloncukor-kísérletek...az eper-joghurtosat próbálom összerakni. :D De jó, hogy nem csak én vagyok ilyen!
2011. júl. 31. 08:35
3/28 anonim válasza:
Egyelőre a nyárnak (olyan az idő, amilyen, nem érdekel) örülök, majd eljön a karácsonyi izgalmak ideje is. Karácsonykor sem készülünk még a Húsvétra...
2011. júl. 31. 08:40
4/28 anonim válasza:
Én egy normális ,Mikulást, , hogy végre boldog lehessek.:)
2011. júl. 31. 08:40
5/28 anonim válasza:
Ja ja már várom a monitorom :)
2011. júl. 31. 08:41
6/28 anonim válasza:
Én még nem tudom, mert most kerülök pestre :) Valószínűleg az albérletbe kérek majd valami hasznosat.
2011. júl. 31. 08:42
7/28 anonim válasza:
semmit nem kérek
amit kérnék, az nem kérés alapon működik (egészség és tolerancia a családban), így lesz egy fa, apróbb ajándékok, de nincs semmilyen különösebb tárgyi vágyam (a könyveket imádom, ezt mindenki tudja is rólam, s aki örömet akar szerezni, attól úgyis könyvet kapok, bármilyennek örülök)
2011. júl. 31. 08:44
8/28 anonim válasza:
Hogy Bendegúz szavaival éljek: "Hol van még karácsony?!"
2011. júl. 31. 08:51
9/28 anonim válasza:
Bszok a karácsonyra. Ugyanolyan nap mint a többi. Vagy még rosszabb, mert együtt kell lenni a családdal, tettetni, hogy kva élet, de szereted őket. Anyám idegesen ordibál, mert szerinte kosz és piszok van mindenhol.. Tényleg rendkívül fantasztikus ünnep a karácsony. És még azzal se lehetek szenteste, akit igazán szeretek.. Mert ilyenkor a családdal kell lenni. KELL. Úgyhogy én azt kérem karácsonyra - hogy a kérdésre is válaszoljak - hogy hagyjanak békén, mindenki, egy valakin kívül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!