Mit kértek idén karácsonyra?
Figyelt kérdés
Egy tegnapi kérdés ihletett, miszerint vagyunk egy páran akik már várják a karácsonyt.
Tudjátok már mit kértek karácsonyra? Dekoráció, ésatöbbi?
2011. júl. 31. 08:28
12/28 anonim válasza:
Második vagyok! Meglep amiket olvasok. Persze mindenki más, de nekem a karácsony az AZ ÜNNEP. És most lesz 2 éves a gyerekem, így számomra még fontosabb, hogy igazán szép legyen. Imádom a hangulatát, az illatát és azt, hogy napokig, hetekig ábrándos boldogságban tart. :)
13/28 anonim válasza:
Kérni... :D Na persze. Kinőttem a kérős korszakból.
14/28 anonim válasza:
Még nem tudom, nem gondolkodtam rajta. De egyet értek azzal aki szerint a karácsony egy kötelező hülyeség, ugyanolyan nap mint a többi, de ha nem töltöd a családoddal akkor mindenki besértődik, és te vagy a sz.r alak. Mindenesetre az ajándékoknak szoktam örülni, legalább valamennyire kárpótolnak, de általában december elején szoktam elkezdeni azon gondolkodni hogy mit kérjek, mire lenne szükségem... 20n
15/28 anonim válasza:
kislányomnak ez lesz az első karácsonya és én csak annyit szeretnék, hogy a párom ne dolgozzon ezeken a napokon,hanem legyen velünk. Tavaly is egyedül töltöttem a szent estét és szomorú voltam.
16/28 anonim válasza:
Még csak eszembe sem jutott a karácsony ilyenkor... :o inkább élvezzétek ki a nyarat amíg lehet, majd ráérsz októbertől - novembertől kezdve ezen gondolkodni.
17/28 anonim válasza:
Uránt kérek mindenkitől. Kell az atombombámhoz aminek a többi reszèt husvétkor locsoltam ossze xD
18/28 anonim válasza:
Nekem sem jutott eddig eszembe a Karácsony, de ha már így rákérdeztél, legyen:
Kislányom elsö élvezhetö karácsonya lesz, Jézuskával, mindennel, emiatt izgulok picit, hogy jól süljön el :)
Magamnak semmit nem kérek, csak aznapra is békét meg szeretetet...
20/28 anonim válasza:
A "bszok a karácsonyra" kezdetű vagyok. Természetesen, ha saját családom lesz, gyerekeim én is nagyon fogom várni, igyekszem majd nekik örömet okozni, stb, stb. Mindent meg fogok tenni érte, hogy ők ne gondolkodjanak úgy róla, mint én. Mert végülis én a szüleim miatt, a saját családom miatt utálom ennyire, nem magát a karácsonyt. :) L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!