Mit kértek idén karácsonyra?
Egy tegnapi kérdés ihletett, miszerint vagyunk egy páran akik már várják a karácsonyt.
Tudjátok már mit kértek karácsonyra? Dekoráció, ésatöbbi?
utolsó, jó h helyesbítetted magad, gondoltam ez áll az előző válaszod hátterében.
én sem szeretem a karácsonyt, vagyis a karácsonyt igen, csak azt nem, hogy az ajándékokról szól. nem kell semmi, minek adjanak? szülinapomra se szeretek semmit sem kapni.
akkor már inkább csak adok.
18L
Szerencsére nálunk nem divat kérni semmit, hanem az a többiek feladata, hogy kitalálják, minek örülne az ember.
Ezzel párhuzamosan viszont ugye ki kell találni, ki minek örülne, szülők, tesók, unokatesók, stb. Ezzel szeptemberben szoktam elkezdeni foglalkozni, ilyenkor még nem. Szeptembertől meg folyamatosan szerzem be az ajándékokat, így nem megterhelő egyszerre a pénztárcámnak, és általában olcsóbban is jövök ki, mintha az utolsó pillanatra hagynám. Na meg a másik: így nincs rohanás, hanem az adventi időszak valóban az ünnepre készülést jelenti, amit nagyon szeretek.
De például nagymamám húsvét után már készül a karácsonyra, szóval ha ő válaszolna, akkor a válasza egyértelmű igen lenne :D
Dekoráció: jó lenne, ha idén végre sikerülne a párommal feldíszíteni a lakást karácsonyra, olyan amerikaiasan, nagy fenyőgirlandokkal, sok kicsi izzóval, telerakni szegfűszeges naranccsal, ésatöbbi. Tavaly sajnos nem volt rá pénz, így csupán egy gyertya volt az asztal közepére rakva, körberakva fenyőágakkal és szalondukorral...
Kedves utolsó!
Én is amerikai jellegű díszeket szeretnék majd feltenni, nagy gömb díszek, masnik, fenyő boa, és a díszek mind arany és bronzbarnák lennének.
Nem tudod, hogy esetleg már így szeptemberben hol lehet karácsonyi díszeket kapni? Legyen az led izzó, gömb dísz vagy egy kis angyalka szobor... mert nem akarom decemberre hagyni, akkor már minden olyan drága..
Azon kaptam magam múltkor,hogy a szülinapomra (november 26),és karácsonyra mindent megkaptam az utóbbi négy évben,így nincs szükségem a szereteten kívül semmire.
Megvan a laptop,a gitár,az okos telefon,a kutya,a méreg drága kabátok,csizmák,ruhák,az MP4...mindezt annak ellenére,hogy soha nem kértem nagy ajándékot a gitáron kívül.Idén talán annyit kérek,hogy a téli szünetben engedjenek el Bécsbe a karácsonyi vásárra,a legjobb barátnőimmel.:)
16L
Idén talán egy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!