Mit kértek karácsonyra?
Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 15:07
2/6 A kérdező kommentje:
annál jobb nincs. :D
2010. dec. 19. 15:16
4/6 anonim válasza:
a mi családunkban a szeretet és a család a fontos...nem pedig az ajándék.xDDDD
5/6 anonim válasza:
Én semmit nem kapok mert elég szegények vagyunk, így én sem veszek senkinek, de őszintén megmondva ismerek olyan embereket akik abból csinálják a legnagyobb ügyet hogy kinek mit kellene venni, és főleg milyen árkategóriában. Én undorodom az efféle dolgoktól így megelégszem a békével, a nyugalommal és hogy vannak szerető rokonaim, barátaim.
6/6 anonim válasza:
Én most nem kértem semmit konkrétan... úgyis "nyakon csípett" anya, és elmentünk a plázába, hogí válogassak, és sztem már így is sok mindent kaptam, nem akarok még többet kérni... persze lennének még cuccok, amiknek örülnék, de februárban lesz a névnapom, addig ráér :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!