Mit kértek az egész éves tanulásotokért?
Nagyon jó lett e bizonyítványom, ezért a szüleim szeretnének valamit nekem venni, de nem tudom mire vágyom. Ti mit kaptok? Vagy ha rossz lett a bizonyítványotok, mit kérnétek, ha jó lenne?:D
17/L
Nálunk nincs ilyen.
Én már megértettem,hogy nem azért kell tanulnom,mert a szüleim ezt akarják,hanem azért,hogy a későbbiekben megtudjak élni,legyen választásom munkaterén és ne úgy végezzem mint a szüleim,akik állandóan dolgoznak.Anyum pl. reggel elment 5-kor és még nincs itthon,a munkaideje 1-ig tart,kb. 10percre van a munkahelye.De nincs más választása,csinálja,mert kell a pénz.Apum pedig 2munkahyelyen dolgozik,mert nővérem egyetemista.
A szüleim szeretnék,hogy nekünk ennél jobb életünk legyen,ezért mondják,hogy tanuljunk.
Én ezt értem,és nem is kérnék semmit a bizonyítványomért.Pedig valószínűleg osztályelső leszek,igaz az átlagom csak 4,2 körül lesz.
Ha mégis akarnának valamit adni a szüleim,azt mondanám,hogy nem kérek semmi,inkább,ha nem lesz pénzem és mondjuk strandra szeretnék menni adjanak egy kis pénzt:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!