Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire mondják azt hogy valami...

Mire mondják azt hogy valami "orosz módszer" vagy hogy "orosz módszerrel dolgozik"?

Figyelt kérdés

2018. jan. 20. 10:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
Az orosz emberekre általában jellemző egyfajta könyösség a világ dolgai iránt. Nem érzelemmentesség egyáltalán, inkább a hosszú tartós nélkülözés miatt kényszerednek rá. Amikor pl. a halálközeli helyzetben vannak és tudják magukról is és egymásról is hogy veszélyben vannak vagy meg fognak halni, akkor is semlegesek maradnak. A munkamódszerük vagy az eszközeik meg kb. olyan, hogy van benne bőven erő, tômeg, anyag, emiatt olyan megingathatatlan és stabil minden amit ők csinálnak.
2018. jan. 20. 10:55
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Hát az biztos hogy az orosz cuccokban van erő meg teljesítmény. Van egy Oroszországban vásárolt töltőm és a tabletem is hamarabb feltölti mint amit gyárilag adtak hozzá.
2018. jan. 20. 11:05
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Hogy valaki nagy tömegekkel dolgozik és erősen, de precízen, ettől elsőre barbárnak tűnik, de valójában nagyon is jól tudja a dolgát.
2018. jan. 20. 11:10
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Érdekes kifejezés, még nem nagyon hallottam.
2018. jan. 20. 12:27
 5/16 anonim válasza:
100%
Láttál már valakit úgy megjavítani egy régi (katódsugárcsöves)tévét, hogy kétszer ráüt a tetejére?
2018. jan. 21. 15:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én számítástechnikai műszerész vagyok, jelenleg rendszergazda. És én is "izomból" javítok számítógépet.
2018. jan. 21. 18:32
 7/16 anonim válasza:
Lehet hogy félrehallottad? Milyen szövegkörnyezetben hallottad? Ha pedagógiával, neveléssel, oktatással kapcsolatos, akkor inkább porosz módszer, vagy rendszer.
2018. jan. 22. 09:32
 8/16 AlbusDumbledore válasza:
Az orosz módszer véleményem szerint azt jelenti, ha egy dologgal nem tökölsz hanem odamész, és pikk-pakk kézi erővel gyorsan megoldasz. Egyébként az orosz szerszámok nagyon erősek, strapabírók, ha valamilyen eszközre azt mondják, hogy orosz, akkor az nem romlik el egykönnyen, lehet nyúzni őket rendesen, és pl motorknál, hidegben sem mondják be a szolgálatot.
2018. jan. 22. 11:42
 9/16 Juliusz48 ***** válasza:
Nekem inkább a ráérünk, és a jó lesz az így is, jut eszembe, a módszerről. De akinek kellett már a toronyház bejárati ajtaja után átlépni, egy térdmagasságban menő fűtéscsövet az tudja miről beszélek. Igénytelen kivitel, aminél a tervet a többletanyag pótolja.
2018. jan. 22. 15:47
 10/16 anonim ***** válasza:
Ami orosz, az durva, drabális, igénytelen, nem finom, de van benne anyag.
2018. jan. 24. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!