Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Őszinték lennétek ebben az...

Őszinték lennétek ebben az esetben, vagy hazudnátok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy barátotok, akinek egy ideje valamiért rossz szaga van. Amikor vele vagy, érzed, viszont ő is érzi saját magán, ezért egyszer megkérdezi, hogy te is érzed-e, és külön megkér, hogy hagyd az udvariasságot, méltányosságot, és legyél őszinte. Meg tudnátok neki mondani, hogy igen, érzitek, vagy pedig azt mondanátok, hogy nem éreztek semmit?
2010. máj. 30. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Megmondanám, nem csak magamnak, de neki is szívességet teszek. :P
2010. máj. 30. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:

én szókimondó vagyok

megmondanám neki a frankót

2010. máj. 30. 16:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Megmondanám, főleg, ha mondja, hogy mondjam el! Neki lenne a legszarabb, ha valaki egy társaságban, mindenki előtt elmondaná neki... Inkább Te, legyetek kettesben és úgy.

Mi a büdös amúgy? :D

2010. máj. 30. 16:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Tuti elmondanám!Én megértem, ha valakinek erősebb a testszaga, de a mai világban ez már orvosolható!
2010. máj. 30. 16:47
 5/9 anonim válasza:
én megmondanám
2010. máj. 30. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Megmondanám neki.:/
2010. máj. 30. 17:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Megmondanám.
2010. máj. 30. 17:35
 8/9 anonim ***** válasza:
én is megmondanám :)
2010. máj. 30. 20:46
 9/9 Ammarilys ***** válasza:
figyelj,van egy rohadt kinais cipöm,és utána büdös a lábam.csaj ismerösöm ugyanugy megmondja,söt hülyülünk is vele,mondta h bas.szak rá.mert barátok vagyunk... idegenek között ez égő,de barátok közt okés.
2010. máj. 30. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!