Őszinték lennétek ebben az esetben, vagy hazudnátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy barátotok, akinek egy ideje valamiért rossz szaga van. Amikor vele vagy, érzed, viszont ő is érzi saját magán, ezért egyszer megkérdezi, hogy te is érzed-e, és külön megkér, hogy hagyd az udvariasságot, méltányosságot, és legyél őszinte. Meg tudnátok neki mondani, hogy igen, érzitek, vagy pedig azt mondanátok, hogy nem éreztek semmit?2010. máj. 30. 16:29
1/9 anonim válasza:
Megmondanám, nem csak magamnak, de neki is szívességet teszek. :P
2/9 anonim válasza:
én szókimondó vagyok
megmondanám neki a frankót
3/9 anonim válasza:
Megmondanám, főleg, ha mondja, hogy mondjam el! Neki lenne a legszarabb, ha valaki egy társaságban, mindenki előtt elmondaná neki... Inkább Te, legyetek kettesben és úgy.
Mi a büdös amúgy? :D
4/9 anonim válasza:
Tuti elmondanám!Én megértem, ha valakinek erősebb a testszaga, de a mai világban ez már orvosolható!
9/9 Ammarilys válasza:
figyelj,van egy rohadt kinais cipöm,és utána büdös a lábam.csaj ismerösöm ugyanugy megmondja,söt hülyülünk is vele,mondta h bas.szak rá.mert barátok vagyunk... idegenek között ez égő,de barátok közt okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!