Ti, hogy hazudnátok?
Három kérdésem lenne, kíváncsi lennék ti ezt, hogy hazudnátok meg?Hogy ásnátok ki magatokat belőle?
Ha a tanár feleltetni akar vagy dolgozatot íratni, mit mondjak neki, hogy megússzam?
Valami tuti biztos hazugság kellene!
És ha mondjuk direkt kigáncsolnám azt akit gyűlölök, ő pedig nem hiszi el, hogy csak véletlen volt mit mondjak neki?
Amit elhinne...
Öm...És ha pl neveznék egy versenyre, és lejárna a határidő, ami teljesen kiment a fejemből...Mit mondjak, hogy visszavegyenek, ill. ti mit mondanátok?
Nem kérdezni, válaszolni!:D előre is köszi ^^
Szuper,tuti biztos hazugságokat :P
Nem szeretek hazudni nem is szoktam... de nézzük mivel ilyen baromi jó vagyok erre is tudok válaszolni:
Tanárnő... az a helyzet, hogy a hétvégén meghalt a dédim. Sajnos nagyon megviselt a dolog és teljesen kiment a fejemből. Nem lehetne kicsit későbbre halasztani? Jajj pedig az öreglány olyan jó sütiket sütött
Jajj bocsi, megvagy? Nem ne értsd félre nem direkt volt de ott repült mögötted egy darázs én csak pofán akartam rúgni de megcsúsztam véletlenül... tényleg jól vagy nem esett bajod?
Te szemít! Hívom a tesvíreimet meg a vásájnámat, ha nem vesztek még be! Én kisolasz pujáró leonárdó herceg ezt nem hagyhatom! Amúgy kell egy csirke?
Ennyi jutott az eszembe így kora reggel csak :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!