Unom az életem?!
Figyelt kérdés
Na szóval egy nyavajás faluban élek ahol nem lehet semmit csinálni, nincs itt semmi nem lehet szórakozni, ha ki megyek az utcára talpig megnéznek és ki nevetnek, nem tudok egészségesen élni mert itt csak zsíros kaják vannak, utálom már ezt az egészet, beleőrülök, az egész nyaram azzal telik el hogy fekszek. Instagramon a sok fiatal lány nyaralni itt ott. élni akarom az életem szórakozni hisz még fiatal vagyok ez az élet nem nekem való én nem ezt akarom, öregeknek való a falu akik csak pukkadnak egésznap de egy fiatal kamasz lánynak ez nem való ez az élet. Szerintetek igazam van?2017. júl. 19. 16:52
1/1 anonim válasza:
Keress melót városban , képezd magad nyelveket tanulj . Ne add az igényed alá soha , ha ezt betartod és felismered mikor csapdába mennél akkor sikeresen változtatva szabaddá önállóvá értél ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!