Unom az életem, nem változik semmi, szakítás után is
vagyok. Gondoltam vállalok erotikus masszázst,
szerintetek?
Azzal a munkával még kiégettebb leszel, ugye tudod, hogy ott kézzel kell lezárni a dolgokat. Egy darab megvásárolható húsnak fogod érezni magad. Ha ismerkedsz, szégyellni fogod és titkolni. Szerinted ez jobb.
2011. dec. 4. 16:31
Erotikus masszázzsal tele vannak az újságok! Ne add ilyenre a fejed! Keress rendes munkát! Pasizz! 5 és fél év után szakítottunk a párommal pár hónapja és most én is ismerkedek! Lesz ez még jobb is! :)
2011. dec. 4. 16:32
Normális nő ilyenkor nyelvtanfolyamra, vagy latintánc órára kezd járni, de te tudod. Ha már a családi kapcsolatokhoz írtad, akkor esetleg kérd ki a szüleid véleményét is.
2011. dec. 4. 16:39
4/10 anonim válasza:
Az újságok nem erotikus masszázshirdetésekkel vannak tele, hanem az egytől egyik burkolt megfogalmazása a fizetős lányoknak...
ha pedig nagyon unod magad: [link]
2011. dec. 4. 16:42
Menj le a parkba sétálni, olvasgatni, stb
Mehetsz teaházba, kávézóba, esetleg moziba (engem nem 1x szólított le a mellettem ülő pasi:) ).
De ilyet ne csinálj, mert mindig lesznek olyanok, akik tudni fognak róla. Lehet, hogy találsz egy pasit, komoly kapcsolat lesz belőle, és amikor találkozol a barátaival ott lesz közte az egyik kuncsaftod.. Na, elég ciki lenne..
2011. dec. 4. 16:43
jézusom...aztán mit fogsz mondani a gyerekeidnek? "fiatal voltam, elkeseredett, és kellett a pénz" ... hát gratulálok...csak azért, mert szakítottál, nem kell rögtön k*rvát csinálni magadból...
2011. dec. 4. 16:44
7/10 A kérdező kommentje:
inkább haszontalannak és nem szerethetőnek érzem magam ezért gondoltam erre
Ezzel a munkával maximum a szerencsétlen, gázos pasik hasznára leszel. Miért nem gyógymasszőrnek mész?
2011. dec. 4. 17:25
9/10 anonim válasza:
[link]
ezzel igaz h nem keresel pénzt de itt szükség van a segítségre hogyha haszontalannak érzed magad, de nem kellene annak érezned magadat.
sztem szólj a barátnőidnek h hétvégén menjetek el bulizni vhová csak érezd jól magad és meglátod h jobb lesz utána :)
2011. dec. 6. 17:23
10/10 anonim válasza:
miert nem csinalsz valami ertelmeset/ertekeset az eleteddel? menj el afrikaba misszionaruskent segiteni a szegenyeken vagy vak gyerekekkel dolgozz stb... erotikus masszazs! ilyen baromsaggal csak azt bizonyitod hogy mennyire ertektelennek es haszontalannak erzed magad a vilagban! Ebredj fel es legy hasznos tagja a tarsadalomnak! meg eggeyl tobb k....-ra nincs a vilagnak szuksege.
2011. dec. 6. 19:07
Kapcsolódó kérdések: