Ha megállna az idő, és csak te mozognál, akkor mi lenne az amit tennél?
Én is lopnék, de csak bankból, tőlük nem sajnálom. Flexszel nekiesnék az ATM-nek. Soknak. Mekkora poén lenne már este a híradóban, hogy "egy szempillantás alatt ismeretlen tettesek kirabolták Budapest összes ATM-jét" :D
Elmennék egyet motorozni a Hungaroringre. Előtte cserélnék gumit a gépen, ha már ingyen van :D Meg bemennék egy motorosboltba, aztán hoznék onnan valami frankó ruhát, sisakot, csizmát, de az árát otthagynám, pénz már ígyis van, személyeknek meg nem akarok ártani.
Ha elfáradtam, akkor irány a meki, és addig eszem a big macet, amíg ki nem pukkadok..
Leöblíteném egy kis tokaji aszúval, valami drágább fajtával. Sőt, nem is, jégborral. Nyamm.
Majd elkezdenék töprengeni azon, hogy hogyan moshatnám tisztára azt a sok-sok pénzt, amit loptam, és ha megvan a megoldás, elindítanám az időt, mert onnantól már poénabb, ha vannak többiek is.
Lehúznám mindenki nadrágját!:D
Egy csomó ruhát lopnék.xDD(tudom hogy mindenki megtenné)
És az összes jövendőbeli dolgozatom javító kulcsát lemásolnám.:D
Mindenki lopni akar??!!!
Hát szép kis Magyarország!!!
(tisztelet a kivételnek!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!