Volt az életedben olyan pillanat mikor azt gondoltad magadban, hogy bárcsak megállna az idő, és ha igen akkor mi volt az?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 13:40
1/3 anonim válasza:
mikor a lány barátommal voltam a parkba és szeretgettük egymást meg hallgattam a szíve dobogását :D ez. :D kb áh :D örültem volna ha megáll az idő
2/3 anonim válasza:
Hát, nekem szerelmi élményem sajnos nincs. :S
De volt egy pár ilyen nap (tényleg, nap is, amit többször egymás után szívesen átélnék).
Pl. amikor haverokkal vagyok, és önfeledt hülyülünk. Vagy egy vicces film (jó ez hülyén hangzik, bár, annyira nem, mert ha megint megnézed, az nem az igazi már 2.-szorra). Vagy mikor kapok valami új dolgot, ami nagy szó. Vagy, mikor a Balatonban fürdök.
Tudom, hogy ezek furák, de mégis így van. :P
17/L
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!=))
Várok még időmegállós sztorikat!!=)
2010. aug. 15. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!