Gondoltad volna hogy napi 8-15 ezer forintba kerül egy rab
börtönben tartása?
Figyelt kérdés
Minden költséget összevetve napi 15 ezer forintra jön ki fejenként egy tényleges életfogytiglanra ítélt. Én ezt nagyon sokallom. Nem a forrást bírálom(BV) hanem hogy ennyit költünk egy elítéltre. Ez k.... sok!
Hát nem olcsó egy börtönt fenntartani, meg az alkalmazottaknak is kell fizetés... inkább ne tartsuk őket fogva vagy mi?!
2011. júl. 25. 14:10
2/13 anonim válasza:
Túl jó dolguk van, azért kerül ennyibe. Egyébként gondoltam, mert igencsak jó kaját kapnak A meg B menü hát azthittem megőrülök ettől a hírtől -.-'
2011. júl. 25. 14:16
3/13 anonim válasza:
Nehéz anyagi körülmények közt élőknek nem büntetés a börtön, hanem megváltás.
2011. júl. 25. 14:33
4/13 anonim válasza:
Az igen!B menü????
2011. júl. 25. 14:34
5/13 anonim válasza:
igen! örülhetnének hogy egyáltalán kapnak vmit, ehelyett panaszkodnak, hogy a 2 menü nem elég finom!
2011. júl. 25. 14:36
6/13 anonim válasza:
Túl jó dolguk? 8an egy cellában a WC a cellában és nem külön helyiségben hanem ott sz@rsz a másik 7 előtt?! Ez neked jó hely? Nehogy már azt az A meg B menüt sajnáljuk tőlük, ami egyébként azért van, hogy ha valaki allergiás valamire, vagy mondjuk fosik a tejtől, akkor lehessen választani mást!
Egyébként ennek a 15ezernek nagyon pici része megy a rabok ellátására, nagy része az áram, a biztonságtechnika és az alkalmazottak fizetése.
2011. júl. 25. 14:37
7/13 anonim válasza:
Senki se mondta, hogy jó hely! És igenis sajálom tőlük a kaját.
2011. júl. 25. 14:41
8/13 anonim válasza:
Ha tényleg csak bűnösök meg rossz emberek lennének bent akkor én is sajnálnák mindent tőlük...de sajnos az ítéletet is emberek hozzák akik tévedhetnek. Sőt, nem is ritka, hogy nem a megfelelő embert ültetik le.
Épp nemrég döbbentem rá, hogy egy részeg barom miatt bűnösnek is ítélhettek volna el...azt a kutyát sem érdekli, hogy önvédelem volt vagy, hogy eddig semmi törvénybe ütköző dolgot nem követtem el.
2011. júl. 25. 14:48
9/13 anonim válasza:
hmm igazad van :S de nem hiszem, hogy annyi ártatlan lenne a börtönben, de azt nem tudom.
2011. júl. 25. 14:58
10/13 anonim válasza:
Önfenntartó börtönök kellenének, ahogy az pl. Dél amerikában már létezik. Kötelező dolgozni, legalább a fogvatartása költségeit termelje ki. Áram is csak akkor van ha biciklire kötött dinamót tekernek. Ez kéne itthon is, erre mindenki képes és képzettség sem kell hozzá. Tekerjék csak a dinamót és termeljenek áramot. Ha meg nem akar dolgozni akkor dögöljön éhen, régi mondás, hogy aki nem dolgozik az ne is egyék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!