Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gondoltad volna hogy napi...

Gondoltad volna hogy napi 8-15 ezer forintba kerül egy rab börtönben tartása?

Figyelt kérdés

Minden költséget összevetve napi 15 ezer forintra jön ki fejenként egy tényleges életfogytiglanra ítélt. Én ezt nagyon sokallom. Nem a forrást bírálom(BV) hanem hogy ennyit költünk egy elítéltre. Ez k.... sok!

Ennyit még le sem lehet velük dolgoztatni.

2011. júl. 25. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát nem olcsó egy börtönt fenntartani, meg az alkalmazottaknak is kell fizetés... inkább ne tartsuk őket fogva vagy mi?!
2011. júl. 25. 14:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Túl jó dolguk van, azért kerül ennyibe. Egyébként gondoltam, mert igencsak jó kaját kapnak A meg B menü hát azthittem megőrülök ettől a hírtől -.-'
2011. júl. 25. 14:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Nehéz anyagi körülmények közt élőknek nem büntetés a börtön, hanem megváltás.
2011. júl. 25. 14:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Az igen!B menü????
2011. júl. 25. 14:34
 5/13 anonim ***** válasza:
igen! örülhetnének hogy egyáltalán kapnak vmit, ehelyett panaszkodnak, hogy a 2 menü nem elég finom!
2011. júl. 25. 14:36
 6/13 anonim ***** válasza:

Túl jó dolguk? 8an egy cellában a WC a cellában és nem külön helyiségben hanem ott sz@rsz a másik 7 előtt?! Ez neked jó hely? Nehogy már azt az A meg B menüt sajnáljuk tőlük, ami egyébként azért van, hogy ha valaki allergiás valamire, vagy mondjuk fosik a tejtől, akkor lehessen választani mást!

Egyébként ennek a 15ezernek nagyon pici része megy a rabok ellátására, nagy része az áram, a biztonságtechnika és az alkalmazottak fizetése.

2011. júl. 25. 14:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Senki se mondta, hogy jó hely! És igenis sajálom tőlük a kaját.
2011. júl. 25. 14:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha tényleg csak bűnösök meg rossz emberek lennének bent akkor én is sajnálnák mindent tőlük...de sajnos az ítéletet is emberek hozzák akik tévedhetnek. Sőt, nem is ritka, hogy nem a megfelelő embert ültetik le.

Épp nemrég döbbentem rá, hogy egy részeg barom miatt bűnösnek is ítélhettek volna el...azt a kutyát sem érdekli, hogy önvédelem volt vagy, hogy eddig semmi törvénybe ütköző dolgot nem követtem el.

2011. júl. 25. 14:48
 9/13 anonim ***** válasza:
hmm igazad van :S de nem hiszem, hogy annyi ártatlan lenne a börtönben, de azt nem tudom.
2011. júl. 25. 14:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Önfenntartó börtönök kellenének, ahogy az pl. Dél amerikában már létezik. Kötelező dolgozni, legalább a fogvatartása költségeit termelje ki. Áram is csak akkor van ha biciklire kötött dinamót tekernek. Ez kéne itthon is, erre mindenki képes és képzettség sem kell hozzá. Tekerjék csak a dinamót és termeljenek áramot. Ha meg nem akar dolgozni akkor dögöljön éhen, régi mondás, hogy aki nem dolgozik az ne is egyék.
2012. szept. 27. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!