Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok: rátok is mindig...

Lányok: rátok is mindig rádudálnak az autósok?

Figyelt kérdés

Tegnap mikor jöttem haza, elment mellettem egy autó amiben a munkások feltűnően néztek az egyik kihajolt és elkezdett integetni nekem. xD Később meg dudálva húzz el mellettem egy másik szintén engem nézve. Megjegyzem nem azért, mert a forgalmat akadályoztam volna. :D És nem is azért, mert feneket sem takaró minibe vagy kivágott topba lettem volna. :D Ugyan az ilyen egónövelő XD de néha már olyan zavarbaejtő :$ xD

16/L

2010. máj. 15. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet had fütyüljek én is eggyet
2010. máj. 15. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Ahol lakok ott van a 0 pont nem tom tudod e hogy mi az (veszprém megyében a katonák itt gyakorlatoznak) és amikor viszik őket teherautóban a platón ülnek és állandóan fütyülgetnek meg kiabálnak...

Valószínű megtetszettél neki aki rád dudált :D

2010. máj. 15. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:

rendszeresen :D

meg köszöngetnek..

meg többszőr is hivtak már engem meg bnőmet velük kocsikázni :D

de am elég sok kocsist ismerek si:D

14L

2010. máj. 15. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Addig nincs nagy gond, amíg nem a te dudádat nyomja meg ilyenkor.
2010. máj. 16. 02:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen! 73/L

Üdv!

Babi néni

2010. máj. 16. 03:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugi..én is minden reggel és délután megkapom a dudát meg az integetést.:D Hát..hagy dudáljon meg integessen ha jól esik neki.:D De amúgy én sem öltözöm ilyen cicivillantó felsőkbe vagy ilyesmi.:)
2010. máj. 16. 17:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Babi néni jól tarthatja a formáját ha még ma is megnézik a férfiak. XD Vagy lehet összekeveri a járdát az úttal. xD :D :D
2010. máj. 16. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!