Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is közönségesnek érzi...

Más is közönségesnek érzi magát, ha rádudálnak az autósok?

Figyelt kérdés

Persze nem úgy értem, hogy akadályoznám a forgalmat, vagy ilyesmi. :D Nem öltözködöm kihívóan, szerintem teljesen normálisan öltözködöm. De engem zavar, ha rám dudálnak, és megbámulnak. Tudom hogy örülnöm kéne neki, de mégse... :/

16/l

2010. aug. 3. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen közmunkások az gáz,de múltkor egy iszonyat helyes pasi bámult meg és annak nagyon örültem :) Én szeretem :)
2010. aug. 3. 14:29
 2/4 Beatrix17 ***** válasza:
Tizenévesen engem is zavart.De mára már megszoktam.A pirosnál a mellettem lévő autóból is beszologatnak-ha helyes,visszaköszönök,ha nem,felhúzom az ablakot:)!De volt már,hogy versenyeztem is egy "rajongóval".Mikor,milyen hangulatban vagyok!Amugy örülj neki!Ha csunya,duci,öreg lennél,észre se vennének...
2010. aug. 3. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:

És ha én motorosként ráddudálok az jobb? xD

Viccet félretéve, szerintem eléggé nagy tahóság hogy kióbégatnak a srácok a csajoknak. Meg olyant is láttam egyik este, hogy sétált a lány az út szélén(nem k.urva, vagy hasonló) és amikor ment el mögötte a köcsi, akkor lelassított és berakta a távolsági fényszórót(hogy lássák a seggét), kihajoltak a srácok és elkezdtek fütyülni meg röhögni...a parasztság netovábbja.

15/F

2010. aug. 5. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Off: Jééé, az utolsó egy értelmesnek tűnő 15 éves srác volt... azt hittem, ilyen is csak annyira létezik, mint a tündérek meg manók. =D

On: Én nem foglalkozom vele, akkor is csak nevettem, amikor a kukáskocsiból köszöntek rám.

2010. aug. 5. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!