Mi a véleményetek az írásomról? HP
Írtam egy Harry Potter történetet, és készítettem egy weboldalt ahova felraktam. Azt szeretném kérni, hogy akinek van ideje, az bele tudna olvasni? Várok hideget-meleget egyaránt. :) Ez az első írásom, de én nagyon bénának érzem, főleg ezért is kérek véleményeket.
Nem szeretnélek megsérteni, de ez pocsék.
Erőltetett, giccses, értelmetlen jelzők, szókapcsolatok. ( „döbbenet lágy csóváját”, „takarni meglepődöttségét”…)
Nem vagy tisztában a mondatvégi írásjelek használatának szabályaival. ( „- Folytasd.” – ide felkiáltójel kellene; „mert jobb voltam náluk.” – ide nem kell pont; „- Mégis miért?” veszzőhiány… )
Suta, nevetséges fogalmazás. ( „Próbáltam leplezni kíváncsiságom eredetét…”, „…meggondolatlanságból tesznek meggondolatlan tetteket…”
És ráadásul olyan orbitális helyesírási hibák vannak benne, amikért engem alsó tagozatban megbuktattak volna!
(felnőj, Mos, ökölbeszorult…)
Szerintem ez tényleg jó, bár volt benne egy dolog, hogy Dumbledore nem bízott benne annyira mint a többi tanár-Dumbledore volt az aki a Roxfortba vitte és bízott benne és hitte azt hogy egy nagyhatalmú jó mágus lesz belőle.
De amúgy tényleg jó lett, tetszik.
Garatulálok!
"Most inkább a hitetlenség és a döbbenetet láttam a szemében", "Mindig az a nyamvadt árvaházat juttatta eszembe" -Ragozás!!!
"Az idegeim remegtek" :D ez vicces... gondolom nem annak szántad.
hálókörzet -Az mi?
" Elértem a mardekár bejáratát" -Mardekárnak van bejárata? (én értem, mire gondolsz, de ezt így akkor sem lehet leírni)
"...az meg rátett egy pluszt..." -Mi van?
"netán felém kerekedik" -Fölém az a felém. Nem mindenhol mindegy, hogy fel vagy föl.
Eddig bírtam. Véleményt szeretnél? Érthetetlen, kaotikus, tele tőmondatokkal. Mondatok tagolása rossz.
Rossz.
Nekem tetszik, szerintem ügyi vagy:)
Folytasd nyugodtan, ne tántorítsanak el a negatív kritikák, írj a saját szórakoztatásodra és még akkor is megérné folytatni ha csak 1-2 embernek tetszene, mert ez azt jelenti hogy vannak emberek akik várják azt amit te kitalálsz. Hajrá!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!