Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt eddig suliban a...

Mi volt eddig suliban a legcikibb pukizásod?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 07:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Oké általánosságban írtad, de nem érdekel, sokkal viccesebb kiforgatni.
2010. máj. 1. 14:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Németórán dogát írtunk,sír csend és meg eldurrantottam magam,de jó hangosan.Nem röhögött ám rajtam senki=)
2010. máj. 11. 23:15
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
23:15 Az osztálytársad vagyok(voltam), tanúsíthatom, hogy istenesen szentimentális volt.
2010. máj. 11. 23:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyszer két lány kezdett el csiklandozni. Ugye röhögtem, nem éreztem, hogy kell... és .... REEEECS...

Mondanom sem kell, hogy megkergettek utána az udvaron... :(

2010. máj. 11. 23:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én matekórán durrantottam el magam a táblánál, mikor kicsit erősen fújtam meg az orromat. Én hallottam, és nagyon megijedtem, hogy az egész osztály meghallotta biztos és húzhatok innentől kezdve zsákot a fejemre. De nem vették észre, hihetetlen módon! Erre meg elkapott a röhögőgörcs, amit meg furcsállottak. Ja, azt nem mondtam, hogy én a tanár vagyok.
2010. máj. 11. 23:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a tanáros válasz nagyon aranyos volt, végig azt hittem, hogy diák durrantott. :))

Egyébként én NEM szoktam pukizni (hihetetlen módon vissza tudom tartani, és nem mások orra alá nyomni), de egy osztálytársam eléggé paraszt, úton útfélen pukizik, és még büszke is rá, hogy ő bizony felvállalja. És persze már nem általánosba járunk, hanem felnőttek vagyunk... Ezért elég gáz.

2010. máj. 12. 06:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként én NEM szoktam pukizni (hihetetlen módon vissza tudom tartani, és nem mások orra alá nyomni), de egy osztálytársam eléggé paraszt, úton útfélen pukizik, és még büszke is rá, hogy ő bizony felvállalja. És persze már nem általánosba járunk, hanem felnőttek vagyunk... Ezért elég gáz."

Dettó ugyanez a véleményem...

2010. máj. 12. 07:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer tesin felülés közben. :D De a barátnőm megvédett, és azt mondta, hogy én aztán nem pukiztam. ^^ :'D

11/L

2010. aug. 29. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!