Mi volt eddig suliban a legcikibb pukizásod?
Engem egyszer két lány kezdett el csiklandozni. Ugye röhögtem, nem éreztem, hogy kell... és .... REEEECS...
Mondanom sem kell, hogy megkergettek utána az udvaron... :(
Ez a tanáros válasz nagyon aranyos volt, végig azt hittem, hogy diák durrantott. :))
Egyébként én NEM szoktam pukizni (hihetetlen módon vissza tudom tartani, és nem mások orra alá nyomni), de egy osztálytársam eléggé paraszt, úton útfélen pukizik, és még büszke is rá, hogy ő bizony felvállalja. És persze már nem általánosba járunk, hanem felnőttek vagyunk... Ezért elég gáz.
"Egyébként én NEM szoktam pukizni (hihetetlen módon vissza tudom tartani, és nem mások orra alá nyomni), de egy osztálytársam eléggé paraszt, úton útfélen pukizik, és még büszke is rá, hogy ő bizony felvállalja. És persze már nem általánosba járunk, hanem felnőttek vagyunk... Ezért elég gáz."
Dettó ugyanez a véleményem...
Egyszer tesin felülés közben. :D De a barátnőm megvédett, és azt mondta, hogy én aztán nem pukiztam. ^^ :'D
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!