Mi volt a legcikibb dolog ami történt veled?
Véletlenül lefejeltem egy lányt, iszonyatos nagyot fingottam miközben előjáték volt épp a barátnőmmel, lecsúszott sliccel jöttem végig a buszon ahol elég sokan röhögtek rajtam de nem vettem észre, rámnyitott a mamám önkielégítés közben, fejes ugrás közben elhagytam a fürdőnadrágomat a strandon.
Ennyi jut eszembe most hirtelen, hát na volt pár történet amit cikinek éreztem az adott pillanatben persze így visszagondolva mindegyik vicces:D
fúúú az eddigi legcikibb pont ma történt velem...
szóval 9.-es vagyok és tetszik egy srác az osztályból. ma egyik szünetben mondtam barátnőmnek, hogy menjünk már el pisilni...tárva nyitva volt a wc ajtó, szóval nem láttuk rajta az emberkét, ami jelzi, hogy férfi vagy női mosdó...bementünk, erre a következő látvány tárult elém: 3 fiú, köztük az, akibe szerelmes vagyok, ott pisil..nekem a legelső gondolatom az volt, hogy mit csinálnak a fiúk a lány wc-ben...aztán rájöttünk barátnőmmel, hogy a fiú wc-be mentünk be, szóval gyorsan kijöttünk és egész szünetben ezen röhögtünk xd és a legjobb, hogy a fél osztály látta a kis akciónkat...:D
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!