Mi a legcikibb dolog ami veletek történt?
Nekem van egy, de ez nem a legjobb. :$
Még 2.ban történt. Technika óránk volt, de az ofőnk beteg lett és a helyettes szigorú tanár volt. Mikor magyarázott dolgokat a közlekedésről, nagyon kellett pisilnem. Mikor a WC-re értem, egyből elmúlott (pedig azóta sem volt ilyen) talán azért mert nem volt a fülkében ajtó. Ígyhát visszamentem a terembe. Utána rajzóránk volt (szintén ezzel a tanárral). Ismét rámjött, de mostmár nem mertem kikérezkedni, ígyhát bepisiltem, és majdnem sírtam. Szóltam a tanárnak, mondta, hogy 2 perc múlva csengetnek, menjek haza. Aznap nagyapám jött értem kocsival, de szerencsére sötét nadrágban voltam, így nem látott semmit. Otthon egyből átcseréltem a bugyimat és mentem pisilni. Nagy megkönnyebbülés volt. Az osztály egy héten át megjegyezte rólam, hogy "kiömlött a kanális". :D Elég kínos volt, de már szinte mindenki el is felejtette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!