Legcikibb részeg cselekedeted?
Figyelt kérdés
nekem tegnap volt... harmadjára rúgtam be életemben,mert nem bírom a piát egyébként. de a haver most telibetalált a leosztással,hát ittam. ahogy párom mesélte,kiabáltam,énekelte,alig tudtak csendre inteni,és veszekedtem a kajával(tudniillik én főztem).
asszem most egy ideig elkerülöm azt a csapatot.
2010. aug. 29. 09:01
1/9 anonim válasza:
Még sosem voltam részeg, és nem is leszek senki kedvéért.
2/9 baranyi kálmanné válasza:
Én 18-évesen négykézláb mentem haza, azóta nem voltam annyira berúgva ,de egyszer 18-éves az ember.
3/9 anonim válasza:
Még régebben történt: nagyobb mennyiségű rum elfogyasztása után, egy népes társaság hangos biztatása közepette megdöntöttem a szobapadlón-egyhelyben való pillangóúszás világcsúcsát... XD
4/9 anonim válasza:
sosem voltam részeg és nem is leszek
7/9 anonim válasza:
Hát az eddigi legcikibb,sétáltam Velencén,és minden fiúhoz odamentem h XY a nevem..jelölj be fb-n..és az a ciki..h beis jelöltek.:DD
8/9 anonim válasza:
Smároltam két fiúval és egy lánnyal,összevissza képzelegtem,úsztam a levegőbe,mert meggyőződtem róla,hogy az óceán mélyén vagyok és ezt közöltem is az osztályfőnökkel.és még csináltam néhány dolgot de nem akarom,hogy azonosítsanak...
9/9 anonim válasza:
Nagyanyáméknál részegen telehánytam a mosdókagylót,de nem akartam h észrevegyenek,és hirtelen eszembe jutott,hogy mi lenne ha én azt az egész cuccot kézzel átmerném a wc kagylóba.sikerült is csak elfelejtettem lehúzni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!