Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Örültök neki, hogy magyarok...

Örültök neki, hogy magyarok vagytok?

Figyelt kérdés
Nem szégyellitek néha?
2010. ápr. 30. 15:12
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
24%

14:17 egyetértek.

egyébként a külföldiek szerint, rohadtul csúnya a magyar nyelv.ráadásul nehéz is.

ha választanom kéne,akkor legszívesebben angolm vagy spanyol lennék.

2010. máj. 2. 15:00
 22/39 anonim válasza:
14%

szégyen magyarnak lenni...........

előttem lévőnek igaza van!! éljenek a spanyolok.:)))

2010. máj. 2. 15:01
 23/39 anonim ***** válasza:
86%
igen,nagyon nehéz a magyar nyelv,azért mondják h csúnya mert túl nehéz és teljes mértékig logikátlan de ezért olyan szép mert csak a magyarok beszélhetik igazán; nem olyan mint a spanyol meg az angol amit meg lehet tanulni anélkül is hogy külföldön járnánk és a fél világ beszéli.Ez csak a miénk,örüljünk neki,sok másunk ugyse maradt
2010. máj. 2. 15:03
 24/39 anonim ***** válasza:
kinek a történelme tetszik ? a németeké?
2010. máj. 2. 15:03
 25/39 anonim ***** válasza:
94%
Jótt tett ám ez a fene nagy liberalizmus... Szerintem meg az szégyen, hogy nem vagytok büszkék a hazátokra (bár erre azt fogjátok írni, hogy ez nektek nem haza). Miért van az, hogy bármelyik másik országba büszkék az emberek az orszégukra, történelmükre, származásukra, nyelvükre? Példéul ott az USA. A nyelvük a britekéből alakult ki, az őslakosokat kiírtották, a legtöbb ottszületett ember őse bevándorló, és csak egy cirka 400 éves történelmül van. Mégis mind nagy hazafi, büszke a történelmére, nyelvére, hazájára. Miért van ez? És nálunk miért nem lehet így?
2010. máj. 2. 15:13
 26/39 anonim ***** válasza:
97%

Mért szégyellitek hogy magyarok vagytok?Azt,hogy nem vagyunk egy gazda ország és emberek nyomorognak?De ez nem a magyarok hibája,hanem a nem magyar lelkű politikusoké akik csődbe viszik az országot.

Magyarország igenis szép sőt gyönyörű ország,nagyon jó a földraji fekvése,jó az éghajlata is.Finomak a magyar ételek,szép a nyelvünk és a történelmünk.Már több mint 2000 év létezik az ország.Nagyon sok magyar élt a történelemben akikre büszkék lehetünk és felnézhetünk rájuk.

A legnagyobb baj,hogy itt az emberek nem fognak össze és nem azon vannak,hogy segítség egymást.De véleményem szerint jobb anyagi körülmények között az emberek is másként viselkednének egymással.

Én büszke vagyok arra,hogy magyarnak születtem,soha nem tagadnám le!

2010. máj. 2. 15:15
 27/39 anonim ***** válasza:
80%

Nem. Soha nem szégyellném a magyarságom.. Örülök h magyarnak születtem. :)

Egyetlen egy gondom van csak.. a cigányság. Elegem van hogy kilépek az utcára és azt látom h szemetelnek, rongálnak, ütik a magyar gyermekeinket.

Lehet lepontozni, de így gondolom. Gyönyörű nyelv a magyar, a magyar nők a legszebbek a világon. És ez így van :)

2010. máj. 2. 15:23
 28/39 anonim ***** válasza:
Nem értem milyen okból kéne minden embernek szimpatizálnia azzal a hellyel ahova született. Ezt milyen alapon várja el bárki is? Az egy dolog, h sok embernél így van, de ettől nem természetes.
2010. máj. 2. 16:26
 29/39 anonim ***** válasza:
29%
Nem, és 1 kicsit szégyellem is. Remélhetőleg minél hamarabb ki tudok menni az országból. LEHET LEPONTOZNI.
2010. máj. 2. 16:47
 30/39 anonim ***** válasza:
Hát.. valamikor igen, valamikor nem!
2010. máj. 2. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!