Örültök neki, hogy magyarok vagytok?
Figyelt kérdés
Nem szégyellitek néha?2010. ápr. 30. 15:12
11/39 anonim válasza:
Igen örülök! Soha életemben nem szégyelltem, hogy magyar vagyok. Büszkén vállalom bárhol és bármikor! Legnagyobb történelmünk van az egész földkerekségen!
12/39 anonim válasza:
legnagyobb történelmünk? azért ne essünk túlzásokba...erről beszéltem az egyik előző kommentekben, hogy az ilyeneket utálom...miért mindig a magyaroknak lenne a legnagyobb, a legjobb, a legerősebb ez vagy az....
14/39 anonim válasza:
Nagyon örölük neki. És nem szégyellem. :)
16/39 anonim válasza:
Honnan tudjátok, hogy ez az egyik legszebb nyelv? Te nem hallod kívülről. Mellesleg sokan a bolgárhoz hasonlítják. Akkor mégsem lehet annyira szép.
17/39 anonim válasza:
Nem szégyellem. Nem feltétlenül a nemzetisége alapján kell valakit megítélni. Talán a románok és a szlovákok nem szeretnek minket annyira, de nem hinném, hogy más országokban szitokszó az, hogy "te magyar". Az ország visszamaradott nyugathoz képest az tény, de azért letudunk ülni a gép elé és egyebek, szóval nem éhezünk vagy nyomorgunk (többségében). A nyelvünket én is nagyon szeretem, annyira jó, hogy ilyen bő a szókincsünk. :) Az egy dolog, hogy nem mindenkinek..
18/39 anonim válasza:
én szeretem ezt a porfészket.
külföldön szeretem kijavítani az embereket, hogy nem Budapeszt, hanem Budapesssst.
egyszer nem voltam büszke arra, hogy magyar vagyok. Tunéziában pont ramadán idején jártam, igyekeztem nem enni inni a tunéziaiak előtt, de a magyarok piát vedeltek, hangosan röhögtek, azaz úgy viselkedtek, ahogy otthon eszükbe se jutott volna. az idegenvezetőnek elmondtam a reptéren, amikor kikísért minket, hogy nem a tunéziaiak miatt nem megyek többet Tunéziába, hanem a magyarok miatt.
19/39 anonim válasza:
Nincs miért büszkének lennem rá. Nekem nem tetszik a nyelvünk sem, a történelmünk sem. Még otthon is angolul beszélek. Le lehet pontozni,de ez így van :/
20/39 anonim válasza:
örülni nem örülök de nem is szégyellem,nagyon szép nyelvünk van és volt pár magyar akikre büszkék lehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!