Kezdőoldal » Utazás » Európa » Párizsban lakó magyarok, ha...

Párizsban lakó magyarok, ha vagytok itt! Nincs vki, aki kiadna szobát egy főnek az albérletében, kb. két hétre?

Figyelt kérdés

Esetleg ha ismertek vkit, aki csinál ilyesmit, és nem kér túl sokat.

december elején, de még nincs pontos dátum

2010. nov. 17. 10:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a couchsurfing oldalakat, ott találhatsz befogadót. A párizsi lakások nagyon kicsik, általában a nappaliban aludhatsz. Ja, és ez ingyenes, kanapészörf.
2010. nov. 17. 10:26
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi, megnézem!!
2010. nov. 17. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Keress egy diákszállót, olcsón meg lehet szállni!

Vagy pl. a fiap Jean Monnet elég olcsó, oda azt hiszem nem csak diák mehet.

Albi nagyon drága (a mi fizetésünkhöz), úgyhogy nem kerül sokkal többe az olcsó szálloda sem.

Szerintem idegent nem nagyon fognak befogadni: valószínűleg te sem tennéd.

2010. nov. 17. 10:59
 4/9 A kérdező kommentje:

A couchsurfing nem jött be, túl sok a két hét, annyi időre nem várnak emberkéket, ráadásul a legtöbb szállásadó pasi(99%), attól meg barátom kiborulna, ha egy másik srác lakásába költöznék be.

Kerestem már hosteleket is, de a legtöbb helyen már nincsen két hétre saját szoba...csak hálótermi ágy 5-7 idegennel együtt. de még keresgélek, vmit csak találok...

2010. nov. 17. 11:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy én már fogadtam be a lakásba idegent, akit netről isemrtem csak, de persze én sem két hétre, csak 2éjszakára
2010. nov. 17. 11:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézd több kanapészörfös oldalon, mi találtunk olyat, aki akár egy hónapra is befogadna. Arra már nem emlékszem, hogy fiú vagy lány volt az illető, mert végül mást választottunk.
2010. nov. 17. 11:41
 7/9 anonim ***** válasza:
ja, szintén Párizs...
2010. nov. 17. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Lany nyilvan nem fog csak ugy befogadni, mert ott mi lenne az ellenszolgaltatas?

Mondd azt a baratodnak hogy lanynal vagy oszt kesz...

2010. nov. 17. 12:48
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó, de ha hazugságot viszek a kapcsolatba, ott már nem lesz meg a bizalom később sem. Mert ez kiderülhet azért könnyen.

Ellenszolgáltatást remélem azért nem várnak...mármint ilyen jellegűt.

2010. nov. 17. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!