Léteznek szellemek?
Figyelt kérdés
(Halott emberek lelke)2010. ápr. 25. 13:45
32/34 anonim válasza:
Számomra érthetetlen az a dolog hogy valaki érdez egy normálisat, és felháborodottan, viccesen válaszól. Azért mert veled még nem fordult elő, az nem azt jelenti hogy nincsenek, nem kivánom hogy téged egy gonosz szellem látogasson meg, mert nem szeretném hogy vissza száljon rám. És igen, léteznek szellemek, csak a realista emberek nem hiszik el, akiknek az életükben nincsen semmi varázslatos. minden hétküznapi. Bocsi hogy hosszura sikeredett.!
33/34 anonim válasza:
tudom ajánlani:you tube-ghost adventures.
az 5. évad most kezdődött.
ja és igazából sztem az lenne a fura ha nem léteznének.
34/34 anonim válasza:
Igen ! :P Én mikor el mentem apámhoz mert anya meg apa el váltak és akkor le feküdtünk én el is aludtam apa is volt már éjfél mikor fel keltem de rém álmom volt és csak véletlenül fel ugrottam és először papómat láttam utána ugyan ez történt és vannak lovaink és a kedven lovam meg halt és megint fel ébredtem és őt láttam de van egy másik sztorim is. ! Egyszer csinálom magamnak a tojás (ez is apáéknál volt és meg halat a tesóm nem is olyan rég benne is volt a hírekbe 26 éves volt na mind1 és csinálom a tojást és apámnak a csaja nekem nem az anyám :D na mind1 ki ment a városba és a kis tesóm aludt a kis ágyba a másik 2 éves és ő is aludt és az ajtóval háttal voltam és meg fordultam és láttam tesómat meg töröltem a szemem h nem e képzelődök és nem utána megint és úgy hívták hogy Norbi a tesómat és egyszerűen az jött ki a számom hogy Norbi és eltűnt! És be mentem a szobába és Anna már arra fel kelt ő a 2 éves és Norbi a saroknál állt és be megyek sír és a sarokra mutat Norbin fekete kabát volt zsebre volt rakva a keze na mind1 Apa meg dolgozott és mikor ez meg történt akkor 10 percel utána meg is érkezett de nem akartam ezzel nyaggatni mert láttam rajta h ki volt majd később mondtam magamba... Akkor volt egy olyan hogy a Tesómat le fényképeztem és egy árnyék ott volt :/ és mikor meg akartam nézni nem engedte magától a telefon rendesen meg hülyül és csak mentek mentek a képek :D Úgyhogy én hiszek bennük !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!