Léteznek szellemek?
Figyelt kérdés
(Halott emberek lelke)2010. ápr. 25. 13:45
12/34 anonim válasza:
Akik hisznek Istenben, azok hisznek a szellemek létezésében is. Ha erről bővebb felvilágosítást akarsz találni, akkor tanulmányozd a Katolikus Egyház Katekizmusát.
13/34 anonim válasza:
"igen, a jobbik 2/3-a."
inkább a fidesz 2/3 valóságosabb :)))
14/34 anonim válasza:
Igen. Versenyszellem, csapatszellem.
15/34 anonim válasza:
14:14 vagyok. Tanulmányozhatod a Magyar Katolikus Lexikont is, amelyhez az interneten is hozzá lehet férni.
16/34 anonim válasza:
14:14 Mi a f*szról beszélsz????! hülyeség amit mondasz! én hiszek Istenmben, de a képzeletbeli szellemekben NEM!!
17/34 anonim válasza:
én meg nem hiszek istenben, de a szellemekben igen.
18/34 anonim válasza:
De a szellemeket Isten teremtette.
19/34 anonim válasza:
A Biblia Isten Szava, és benne a szellemek létezéséről is szó van.
20/34 anonim válasza:
A tökéletes szeretetben nincs félelem. Aki Istenben bízik, az, ha hisz is a szellemekben, nem fél tőlük, mert ha Isten velünk van, akkor ki lehet ellenünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!