Léteznek szellemek?
Figyelt kérdés
(Halott emberek lelke)2010. ápr. 25. 13:45
21/34 A kérdező kommentje:
vagyis nem
2010. ápr. 25. 20:06
24/34 anonim válasza:
Vannak jó szellemek (angyalok) és gonosz szellemek (démonok). Akkor vannak a halott emberek lelkei is, akiktől nem szabad félni, hanem imádkozni értük, hogy Isten fogadja be őket a mennyországba. Amikor mi is meghalunk, akkor a hátramaradottak imádkoznak majd értünk, hogy mi is bejussunk Isten országába, a mennyországba. Ezért vannak a szentmisék a halottakért. És azok is imádkoznak majd értünk, akik már bejutottak Isten dicsőségébe, akikért mi is imádkoztunk.
25/34 anonim válasza:
h.lyeség erről ennyire tárgyilagosan beszélni .. nem úgy kell elképzelni őket, mint Caspert, nem lehet látni őket, sőt ha vmi leesik a polcról az többé-kevésbé azért mert rosszul raktad vissza vagy lefújta a szél.. de miután meghalt egy olyan ember, aki közel állt hozzád, érezheted úgy, hogy ott van mellettefd vagy esetleg segít átjutni dolgokon.. én ebben a részében hiszek .. de nem vagyok arra felkészülve hogy egyik este a nagymamám integetni fog nekem a szekrény tetejéről .. :)
26/34 anonim válasza:
07:46 teljesen egyetértek veled!
27/34 anonim válasza:
Úristen, ezt a sok agymosott ember!
28/34 anonim válasza:
jézusom minek kell a vallást ide keverni ezek után le is sz*rom a szellemeket imádkozik a halál...isteneem
29/34 anonim válasza:
Szerintem nincsenek, de mindenki mást gondol.
30/34 anonim válasza:
Ha egy lélek nincs olyan fejlett állapotban, hogy halála után el tudjon ragaszkodni a testétől akkor /sokszor a sírja felett/ vele marad.sajnos mostanában sem a médiából, sem máshonnan nem nagyon lehet hallani ezekről. mindenhonnan csak azt sugallják, hogy egyszer élsz, használd ki. halála után a fejletlen lélek meg abba testbe kapaszkodik amiben jól érezte magát és nem képes elszakadni tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!