Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy olyan gyogynoveny ami...

Van egy olyan gyogynoveny ami el tudna venni az etvagyamat?

Figyelt kérdés
Gyogyszert nem akarok venni, nem is hiszem hogy lenne olyan gyogyszer ami eltudna venni az etvagyamat. Van olyan gyogynoveny ami el tudna venni az etvagyamat hogy ne egyek annyit?
2010. ápr. 7. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:

jaj cseréljünk!!!!Kismama vagyok és alig megy le akármi a torkomon!komolyan, mikor éhes vagyok, akkor is csak azért eszem mert tudom, hogy a picinek kell, de annyira rossz az étvágyam!!

Gyógynövényt nem tudok, de ha keveseket eszel többször, nem nasizol, akkor összeszűkül a gyomrod és nem is fogod kívánni annyira, vagy nem fogsz sokat enni.

Ja és ha rád tör a nasizhatnék akkor bírd ki legalább negyed óráig, utána elmúlik.

2010. ápr. 7. 11:04
 2/3 anonim válasza:

Valaki itt a zellert ajánlotta egyszer. Azt én nem próbáltam. Amit viszont próbáltam, és nekem nagyon bevált, az az almaecet. Igaz, nem gyógynövény, bocs.

Minden pohár vízbe vagy teába, amit iszok, teszek egy picit. Hihetetlen, de szinte teljesen elveszi az étvágyamat, és nem utolsó sorban olcsó is! Az íze elég sajátságos, meg kell szokni, de én már meg is szerettem.

Sajnos nem válik be mindenkinél egyformán, az egyik munkatársamra semmilyen hatással nem volt. Két barátnőm viszont kipróbálta, és már ők is esküsznek rá!

Megér egy próbát!

2010. ápr. 7. 12:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom, ki is fogom probalni....nem is baj hogyha nem gyogynoveny csak valami vegye el az etvagyamat..ismet koszonom :)
2010. ápr. 7. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!