Letezik olyan gyogyszer vagy gyogynoveny ami meginditja a menstruaciot?
Cickafarkfű!
A női bajokra jó hatást kifejtő gyógynövények közt a cickafark áll az első helyen, mivel minden szempontból a lehető legkedvezőbben befolyásolja a női medence szerveit.
„Nagyon sok bajtól megkímélnék magukat a nők, ha néha a cickafarkfűhöz folyamodnának.”-írja Maria Treben egyik könyvében.
Vérképző, vértisztító, befolyásolja és erősíti a méh és a petefészkek működését, szabályozza az emésztést és a menstruációt.
A nőknél elősegíti a peteérést, ezért a terhesség előtt érdemes fogyasztani, a menstruációs ciklus első két hetében.
Görcsoldó hatása miatt különösen ajánlható fájdalommal és görcsökkel járó havi vérzésre, melyhez deréktáji fájdalom is társul.
Utolsó kettő tuti férfi volt, nem igaz? Idióták!
Szerintetek örülnék neki, ha pont a tengeren üdülnék és akkor jönne meg? Márpedig most nagyon úgy néz ki, ugyh ezt MUSZÁJ eltolnom... ne szóljatok bele abba, amihez nem értetek...
Először is teljesen egyetértek az előttem szólóval...férfiaknak ehhez semmi köze és fogalma sincs semmiről.ez a kérdés nőknek szólt,ne szólj bele...
Másodszor csak annyi hogy én úgy tudom a fahéj is meggyorsítja.nekem bevált már.Kakaóba szórtam,fahéjas almát csináltam,almáspitében is van...stb...előbb jött meg tőle:)
Én a Barátcserjéről tudom,hogy használják erre és meddőség kezelésére is.
"- A barátcserje közvetlen hatást gyakorol a hipofízisre, és szabályozza a hormontermelést. Az alakor - ősi búzafaj - hasonlóképpen kiegyensúlyozó hatású az ösztrogén és a progeszteron arányára, továbbá erősíti a petefészket.
- Ösztrogénhiány esetén segítséget nyújthat a zsálya, a cickafark, a komló és a poloskavész."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!