Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek kezdjek bele a...

Szerintetek kezdjek bele a Naruto-ba?

Figyelt kérdés
El szeretném kezdeni a Naruto-t, de túl sok része van, és mire a mostani végére érnék, talán kétszer annyi része lesz. :D Szerintetek kezdjem el, mit gondoltok az animéről? A válaszokat előre is köszönöm! :3

2016. ápr. 9. 22:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha tetszik és szórakoztat, akkor nézd végig.

Én inkább Dragon Ball, Yu Yu Hakuso, Slayers, Torikot, Death Note-ot, Fairy Tail-t kezdeném el.

2016. ápr. 10. 18:47
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

:D Sokat segítettetek, át értékeltem, mind a jó, mind a rossz tapasztalatokat. Igazából először azért gondoltam, hogy bele kezdek, mert még nem láttam ilyen ,,hosszú terjedelmű" animét. A leghosszabb az InuYasha volt. Mivel többen inkább ajánlottátok, ezért belekezdtem és így a 10. résznél járva azt mondom, hogy igazán tetszik! :D Kíváncsi vagyok a folytatásra!

Köszi a segítséget! :3

2016. ápr. 10. 18:51
 13/21 A kérdező kommentje:
A yu yu Hakusho nekem túl durva volt. :D
2016. ápr. 10. 18:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a Naruto eleje annyira még nem izgi,30-as részeknél fogod igazán megkedvelni. :D
2016. ápr. 10. 20:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdj bele te is en is nemrég kezdtem bele

(Másodjára kezdem el mert mar nem nagyon emlékszem ra)vagy ugy 5 éve nem néztem vagy 7. Ajánlom neked is

2016. ápr. 10. 20:40
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdj.

Az első rész, a 135-ig részig nagyon jó, érdemes végignézni. Utána pedig csak az utolsó részt. A shippuuden eleje elfogadható volt, majd amíg az Akatsuki a fénykorát élte akkor még jó volt. De Konoha pusztítása után, a háború nagyon gyenge volt, csak mikor megérkezett "Ő" csupán akkor válik egy kissé élvezhetőbbé.

Szerintem a Naruto első része lepipálja a Yu Yu Hakushot, de a Shippuuden már nem.

Miért olyan durva a YuYu?

2016. ápr. 15. 17:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Én végig olvastam a mangát, és az animét is néztem kb a shippuden 400-ik részéig ,ott otthagytam mert már agyf* szt kaptam a sok időhúzástól és a szutyok történet miatt, teli van klisével(jó, oké melyik animében nincs, főleg a shounen világába, de na..akkor is). Nem mondom, hogy ne kezd el, de találsz tőle jobb animét is, hidd el
2016. ápr. 15. 18:38
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat!

:D Hát, nem is tudom, nekem azok a részek elég durvák voltak pl.: amikor kitörte a kezét meg a lábát... Szóval azt egy kicsit szüneteltetem, de természetesen tervben van, hogy végignézem ! :D Mondjuk az Another után tényleg furcsa, hogy ezt gondolom durva animének! :D

2016. ápr. 16. 09:03
 19/21 anonim válasza:
En ajanlani tudom. De ha el akarod kerulni az idohuzast akkor nezz egy filler listat a neten es akkor tudsz szelektalni ennyi az egesz
2016. ápr. 17. 17:58
 20/21 anonim válasza:
Szerimtem kezd el.Nekem nagyon tetszett,bár másfél évig néztem. xD
2016. júl. 2. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!