Milyen anime-t kezdjek el nézni: naruto, bleach, soul eater, FMA testvéeiség?
Figyelt kérdés
ha valaki sorrendebe tudná tenni ezekbe a pontokba nagyon örülnék: harc,történet,kinézet2011. júl. 4. 12:48
1/3 anonim válasza:
Huuu nehez... :)
Hat ha valami konnyebbel akarsz kezdeni naruto,az meg az elejen nme tul ''nehez'' es a tortent is egyszeru DE CSAK A 135-IG RESZIG NEZD AZUTAN MAR OLYAN RESZEK MENNEK AMIK IGAZABOL NEM TARTOZNAK HOZZA(FILLER) ES AZUTAN HA TENYLEG MEGTETSZETT NARUTO SHIPPUDENRE MENJ 1 RESZTOL,OTT MAR FELNOTESEBB ES SOKKAL JOBB A TORTENET. EN IS FELTEM :) TOLE DE JO HIDD EL.
BLEACH : NARUTO UTAN NAGYON JO VALASZTAS,ITT IS VANNAK FILLER RESZEK AZ 64-RESZTOL HA JOL EMLKESZEM A 104-IG.
FULL METAL ALCH. : NAGYON SZEP TORTENET,BAR SZERINTEM EZT HADD A VEGERE MERT KICSIT JOBBAN MEG KELL ERTENED.
SOUL EATER NEM LATTAM
2/3 A kérdező kommentje:
köszi segítséget!
2011. júl. 7. 10:43
3/3 anonim válasza:
Csak ezek közül lehet ajánlani vagy másféléket is?Azt nem írtad,hogy milyen fajtákat kedvelsz és az sem hátrány,ha a nemed is elárulod,mert attól is függhet,hogy mik jönnek be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!