Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek kezdjek bele a...

Szerintetek kezdjek bele a Naruto-ba?

Figyelt kérdés
El szeretném kezdeni a Naruto-t, de túl sok része van, és mire a mostani végére érnék, talán kétszer annyi része lesz. :D Szerintetek kezdjem el, mit gondoltok az animéről? A válaszokat előre is köszönöm! :3

2016. ápr. 9. 22:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Ha akarod megnézed. Biztos nem lesz kétszer annyi rész mivel a manga egy ideje végetért már, szóval a végét járja.

Szerintem az anime 2. fele pocsék. A mangát olvastam végig csak, ott legalább nem volt ennyi időhúzás.

2016. ápr. 9. 22:30
 2/21 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.Nekem tetszett az anime, bar a vegen csak a manga mellett maradtam. :D
2016. ápr. 9. 22:48
 3/21 anonim válasza:

Legjóóóbb !

Dattebayo.

2016. ápr. 9. 22:57
 4/21 anonim ***** válasza:

Ha szereted az ilyen shounen animéket, akkor lehet adni neki egy esélyt. Ha kihagyod az összes fillert (töltelék rész), akkor nem rossz, de mostanában már más nem is megy csak filler.

Azt én is hozzáteszem, hogy történet alapján már nem lehet túl sok hátra, bár mindig meglepnek azzal, hogy mennyire szét képesek húzni a részeket.

2016. ápr. 10. 01:53
 5/21 anonim ***** válasza:
Igen,nézd meg. :D
2016. ápr. 10. 02:24
 6/21 anonim válasza:
Mindenféleképpen nézd meg,megéri. Amúgy meg a legújabb rész már nem filler,rendesen megy előre a történet ( én már 3 hónapja nem nézem,mert szerintem a Shippuuden 170-180. résztől nincs értelme,már erős a főszereplő,elérte célját,szóval nekem addig best anime ever,de utána inkább nézek valami mást :D)
2016. ápr. 10. 11:41
 7/21 anonim ***** válasza:
42%

Hetente legalább háromszor felteszik ezt a kérdést, szóval csak bemásolom neked a legutóbbihoz írt válaszomat némileg kiegészítve.

Semmi értelme elkezdeni, szinte bármelyik hasonló shounen anime köröket ver rá. Elismerem, hogy az eleje kifejezetten kellemes, de már a chunin vizsga arc után elkezd zuhanni a minőség. A Shippuudenre pedig már teljesen elveszik a ninja dolog is és már csak cseszett nagy energiagombócokat dobálnak egymásnak, mint a Dragon Ball-ban. A ninja war arc kezdetével pedig egyenesen hányás lesz az egész. Ha valaki tényleg elhiszi, hogy a Naruto egy értékelhető shounen, akkor azt vagy elvakítja a nosztgalgia, vagy szimplán szűk a látóköre. Ha valami igényesebb shounent akarasz, akkor inkább ezeket ajánlom figyelmedbe: One Piece (A legjobb neverending), Fullmetal Alchemist: Brotherhood (minden idők legkiforrottabb shounene), Tengen Toppa Gurren Lagann (elborult stílusparódia), JoJo's Bizarre Adventure (elborult retro shounen), Hunter X Hunter (lényegében majdnem ugyan az mint a Narutó, csak ez jó). És ez csak egy pár igényesebb darab volt, valójában még ennyi sem kell ahhoz, hogy túltegyünk a Narutón. Ha már láttál egy tisztességes mennyiségű shounen animét, akkor semmi értelme belekezdeni, mert az egész csak egy kliséhalmaz folyamatosan gyengülő sztorival és adaptációval.

2016. ápr. 10. 13:11
 8/21 anonim ***** válasza:
27%
Ez csak a te véleményed és tisztában tartom,de attól még sok más embernek tetszik.Mondjuk nekem Danzos részekig nagyon bejött.
2016. ápr. 10. 13:17
 9/21 anonim ***** válasza:
33%
Nem a saját véleményemre, hanem tényekre alapoztam a fentebb írtakat. A saját véleményen nem lenne ennyire negatív, mivel sok nosztalgikus szál fűz a sorozathoz, de ez nem változtat a tényen, hogy egy vacak és csak azért mert volt vele pár kellemes élményem, nem fogok senkinek vackot ajánlani.
2016. ápr. 10. 14:07
 10/21 Serenite válasza:
Igen szerintem kezd el nekem nagyon tetszett a sima naruto meg a shipuuden is mondjuk egy kicsit idegesített, hogy amikor mondjuk fontos harc van beraktak egy vissza emlékezést de az is érdekes volt nekem személy szerint nagyon tetszett sőt tetszik úgy, hogy én csak ajánlani tudom
2016. ápr. 10. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!