Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kezdjek ezzel?

Mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés
Már lassan egy hónapja őrlődök, hogy mit tegyek. A volt barátnőm két hónapja egy péntek este nálam kötött ki egy buli után mert előzetesen aznap este felkeresett h beszéljünk. Én nem tudtam hogy van barátja. A volt b.nőm már nyár óta szajkózza h legyünk barátok mert h ő nem akar haragot. Persze én nem tudtam h van barátja ezért megcsókoltam, vissza is csókolt de utána elhzódott mondván tartsuk magunkat a megállapodáshoz. Annyiszor bántott már mindig eldobott magától, ő szakított velem anno. Most meg megtudtam h régóta van barátja. Szerintetek felkeressem a srácot és beszámoljak neki a barátnője kalandjáról, vagy attól nem lesz jobb és inkább próbáljam örökre elfelejteni?

2016. ápr. 2. 14:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Inkább próbáld elfelejteni.
2016. ápr. 3. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!