Bleach vagy Naruto melyikbe kezdjek bele?
Nem tudom melyikbe kezdjek bele... Azt tudom, hogy a Naruto még fut.
Melyiknél jobb a grafika, harcok? Melyiknek érdekesebb, bonyolultabb a története? RÖVIDEN LEÍRNÁTOK, HOGY MELYIKET
AJÁNLJÁTOK.
Nem rég csöppentem bele az animék világába, elszeretnék kezden egy hosszabbat. Vagy más javaslatok?
előre is köszönöm!
Én a One Piece-t ajánlom!
De ha csak e kettő közül érdekeln vmelyik, akkor ha csak harcokat akarsz egy szar történettel és talán igényesebb grafikával, akkor Bleach. Ha szintén jó harcokat, de gyengébb grafikával és jobb történettel, akkor Naruto.
A Bleachben mindig ugyanaz történik, van egy sablon és mindig az kerül elő. Tehát a történet olyan, mint egy kör, mindig ugyanaz. Az első nagy arc még jó volt, de utána unalmas és pocsék a sztorija. Az animének vége egyelőre, de majd ha vége lesz a mangának akk folytatják.
A Naruto az lineárisan halad, tehát folyamatosan előrelendíti a történetet a végkifejlett felé. A "sima" Naruto története az sztem nagyon jó, de a Shippuuden egyre lentebb ad a színvonalból. Viszont nemsoká vége a mangának és így az animének is.
Viszont mégegyszer mondom: One Piece! Az elején unalmas és gyerekesnek tűnik, de sokkal jobb, mint a Bleach vagy Naruto, nem hiába előzte meg a Dragon Ball-t eladások terén!
Első vagyok, nem csak 1 részt láttam, hanem az eddigi összes mindkét animéből és a mangát is követem. Ahogy mondtam a Bleach önmagát ismétli és SPOILER Rukia megmentése óta nincs története, és a legnagyobb titok az volt,h Ichigo félig quincy, de ez nyílt titok volt már évek óta SPOILER VÉGE
A Naruto pedig a mostani "háborúval" lett kegyetlenül szar, mert SPOILER milyen már az,h a fő-főellenség minden bijuu erejét és minden vérvonalképességet birtokol plusz más dimenziókat tud megnyitni,de ennek ellenére olyanannyira tehetetlen,h simán lepecsételik SPOILER VÉGE
Bleachben szerintem sokkal jobbak a harcok, Narutoban pedig a sztori (legalábbis egy ideig).
Kb. csak az elsőt tudom ismételni.
"A "sima" Naruto története az sztem nagyon jó, de a Shippuuden egyre lentebb ad a színvonalból."
Először látok értelmet az oldalon a Narutoval kapcsolatban. Basszus, a sima szinte minden nem filler részét élveztem. Most pedig nem tudom rávenni magam, hogy a shippudent tovább nézzem, sajnos annyira rossz.
Bármelyikbe kezdesz bele, csalódni fogsz.
Haha, kapásból azt akartam írni, amit az első! Végig néztem a Bleachet, Nézem a Narutot. Mindkettő jó volt, de romlott rengeteget a színvonal, főleg a Bleach esetében, A Naruto azért még most is eléggé jó. Viszont mindkettő teli van fillerekkel értelmetlen különkiadásokkal. A Bleach esetében egész jók (A Bount fejezetet leszámítva), Naruto esetében teljesen felejthetőek, néha nagyon untam őket.
Nemrégiben belekezdtem a One Piece-be. 207. résznél járok, vannak itt is filler epizódok, de számomra teljesen nézhetőek voltak eddig, majdnem egy szinten vannak a fő részekkel, a történet és a kaland érdekes, szerethetőek a karakterek, jók a harcok. Kicsit időnként komolytalan és bugyuta, de nagyon szerethető az egész. Így több mint 200 rész után egy rossz szavam sincs rá, a másik kettő esetén már nagyon sok filler volt 200 elteltével és néha nagyon untam őket. Egyébként a harcok jók a Bleach és a Naruto esetében is, nem tudom igazából ilyen szempontból az egyiket a másik fölé helyezni. Bleachnek is és a Narutonak is megvoltak a maga kiemelkedően jó harcai.
Grafika terén szerintem a Bleach és a Naruto egész jók, animáció terén néha vegyes a kép, de egy ilyen hosszú animénél ez érthető. A One Piecenek van egy egyedi stílusa, kicsit furcsa a karakter dizájn elsőre, de megszokható és folyamatosan fejlődik grafika terén.
Én a One Piece-t ajánlom a legjobban a három közül, számomra eddig az a legstabilabb, jól tartja a szintet, nagyon kellemes meglepetést okozott számomra, a másik kettőnek azért voltak nagyon jó, de rossz pillanatai is, főleg a gyakori és rohadt hosszú fillerek miatt. A One Piece nagyon hosszú, de kb. 1/5 annyi ilyen tölteték vacak rész van benne, mint a másik kettőben. Ez az én véleményem és javaslatom.
SPOILER Rukia megmentése után ugyanaz a sablon ismétlődött... én ezt nem nevezném izgalmasnak:
1) Megjelenik egy shinigami (Rukia) és Ichigonak shinigami ereje lesz->jön 2 ellenség, az egyikkel elszórakozik (Renji), a másik ellen semmi esélye (Byakuya)->egy szökött shinigami edzi őt (Urahara)->elmegy megmenteni Rukiát->legyőzi a korábbi ellenfelét (Renji)->az ereje még nagyobb lesz (bankai)->legyőzi a másikat is (Byakuya)
2) Új erő: hollow erő, mint a vaizardok és arrancarok->ismét 2 ellenség (Grimmjow és Ulquiorra)->szökött shinigamik tanítják (vaizardok)->ismét mentőakció (Orihime)->legyőzi Grimmjowval->teljesen hollow lesz(miután meghal)->legyőzi Ulquiorrát
3) Itt hatalmas csavar,h nem kap egyből erőt->2 ellenség (Ichimaru és Aizen)->szökött shinigami tanítja (Isshin)->meg kell menteni Karakurát->Ismét hatalmas csavar(...),h Aizen győzi le Ichimarut és nem Ichigo->egyesíti a shinigami és hollow erejét->legyőzi Aizent
4) Megjelennek a fullbringerek és neki is olyan ereje van->itt megint bámulatos meglepetésként csak 1 ellenség van először (Tsukishima)->szökött (helyettes)shinigami tanítja(Ginjo)->meg kell menteni a hozzá közel álló személyeket->visszakapja a shinigami erejét->legyőzi Ginjót
5) Megjelenik egy quincy ->2 ellenség (az első quincy és Kirge Opie)->meg kell menteni Soul Societyt és Hueco Mundót->rengeteg quincy van Soul Societyben és kiderül,h Ichigo is quincy
Emellett a "jófiúk" sose haltak meg, csak a mostani arcban a quincyk elleni háborúban.
A legkeményebb karakterből, Yamamotoból full idiótát csinált a mangaka.
A shinigamik eleve halottak, de néha félnek a haláltól...
És lehetne még sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!